300-310 környékén terveznék venni 120 ezret. ha valaki eledaná szívesen átvenném....! Rita eltünt se kép se hang! de majd ezek után biztos lesz... mármint amit kapott attól!
Havin kell nézni, lesz egy kanócos gyertyánk majd! A kérdés csak az, hogy innen lefele vagy felfele lesz a kanóc! Na ez nem mindegy, de legalább túl leszünk az alján!
Konyhanyelven szólva: A Pingvin már véghez vitte a leugrást, most jöjjön a magasugrás. Pingvin olimpia! Az a 350-re pattanás lópikula, hiszen az csak napon belüli korrekció volt. Mondjuk a mai nem sem lesz fordító, eddig úgy néz ki. Ha 340 vagy fölötte zár az elég mondjuk, hogy ne legyen gond. Kérdés mit enged meg bróker-pajtás. Az én pénztárcám nem arányos az övével.
Napi, heti és majdnem havi szinten is túladott (ami nagyon ritka). Ezért zavarba ejtő, hogy ilyen meredek zuhanás és érezhető túladottság mellett erős támaszhoz érkezve nincs értelmes korrekció.
Ezt írtam én is! Nem szabadna esni! Lehet egy fej váll, amiből most fel... a rajzon, de lehet még nem ez az alja! A nyakvonal, a fej két lába közötti, ami jöhet lefele még akár, de csak nem..! A túladottság meg egy dolog, képlékeny még és egy húszas belefér..! Van még egy két dolog, ami veszélyes! Pattanás meg volt már 350 ... onnét meg vissza az aljára háromszögbe!😲 A hangulat meg nem kedvez egyelőre!!!😴 Úgy hogy nem mondom senkinek, hogy nyugodtan vegyen!!!! Inkább mélyebbre beállni, ha meg fordul, akkor is be lehet szállni! Ennek ellenére elkezdtem venni, de a pingi rugdalja a lábam, hogy nyugi! 🤣🤣 Azért ne add fel és támaszd tovább nekünk!! 😃
Támaszról első körben illene pattannia, hogy utána mi lesz majd kiderül. Egyelőre még nem dőlt el semmi. Mindenesetre a túladottságot meg kell szüntetni, üzenem a vezérlőbe és a Pingvinnek! :D
Mtelekom