Már micsoda? Hogy beragad egy tétel és nem lehet eladni csak hosszas levelezéssel vagy telefonos segítséggel? Munkahelyen nem szólnak érte, ha éppen ránézek a kbc-s számlámra vagy megy pár fórum a háttérben, de ha befektetési ügyben telefonálgatnék munkaidőben, azért már ráncolná a főnök a szemöldökét. Érdekes, a MAK-nal már 8 éve vagyok és soha semmikor nem volt gondom. A telefonos applikáció is probléma mentes. Most csak az menti meg a KBC-t, hogy beesett a részvény közben, illetve ma sincs jelentős felszökkenés, de ez elméletben ultra gáz dolog, hogy nem akkor váltom vissza pakkomat, amikor akarom, hanem amikor el tudom érni a supportot. Így nem lehet tőzsdén kereskedni, gondolom ebben egyetértünk.
A KBC-re be vagyok rágva én is. Soha többet nem veszek náluk állampapírt. Egy tortúra volt az egyik pakkot eladnom, beragadt. Így nem lehet tőzsdézni, hogy napokkal előbb ki kell vegyem a pénzt, különben lemaradhatok a lehetőségről. Most már úgyis azonnali átutalás van (feltételezve, hogy működik a KBC irányába is) és a MAKnal nincs állománydíj, ingyenes a számlavezetés. Abból kijön a tranzakciós díj.
Ez volt a 3 héttel ezelőtti hozzászólásod: "Private Banking Friss. MTelekom napi:A fő trend még felfele mutat; ezen belül láthatunk enyhe lefele korrekciót. A453 környékén megragadt az árfolyam–ez jó jel lehet a további emelkedés szempontjából. Az ideális trend messze van.Ha le is jönne 438 környékére,akkor is inkább a long oldal kereshető.Technikailag tehát még maradt az emelkedőtrend;egyelőre a vételi szituációk keresésének van létjogosultsága. Támaszok:438; 422; 406; 391; 375.Ellenállások: 469; 484."
Kötelezővé tenném neki, hogy igenis rendelkezzék! Hát milyen vezető az ilyen? Meg is válaszolom: SEMMILYEN! Nincs részvénye, netán nincs bizalma a Telekomában sem?
a kbc nél sosem volt normális rendezettség.Volt úgy vagy négyszer hogy a fő cucführert vagy a helyettesét kellett megkeresnem hogy tegyen már rendet. Nekem lett igazam.Intézkedtek,rendet raktak kb 1 napra. Aztán kezdődöt a hülyeségük újra és újra.
Budapest, 2020. március 2.
A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: Tőzsde)
vezérigazgatója a derivatív piac tőzsdei kereskedését a 2020. március 2-i Tőzsdenapon 10 óra 30
perctől kezdődően visszaállítja.
A kereskedés felfüggesztést követő visszaállításakor a Budapesti Értéktőzsde Zrt. Általános
Üzletszabályzata Ötödik Könyv - Kereskedési Szabályok 8.6 pontja szerinti Egyensúlyi-áras
kereskedés az alábbiak szerint kerül alkalmazásra:
10:30 – 10:40 ajánlatgyűjtési időszak
10:40/41 ügyletkötési időszak
10:41 – 17:00 szabad szakasz
Határidős részvények és index opciós részvények és index, spreadek:
10:30 – DerNyitóInd
10:40/41 – DerNyitóKer
10:42 - DerSzabadInd
10:30-től már van lehetőség az ajánlatok visszavonására.
Indokolás
A technikai hiba elhárultával a kereskedés a fentiekben meghatározottak szerint folytatódik.
A fentiekre tekintettel a Tőzsde vezérigazgatója a rendelkező részben foglaltak szerint határozott.
Végh Richárd
Vezérigazgató
Mtelekom