Nyilván erre nem lehet válaszolni. Egy dolgot azonban a történelmi chart-okból meg lehet figyelni. Általánosan igaz több telekom szektoros papírra, hogy viszonylag rövid- 3-6 hónap - időtávban nagy árfolyammozgásokat tudnak bemutatni. (Most fognak agyoncsapni a fórumtársak, hogy ez a mtelekomra nem volt elmondható.) Ezzel összefüggésben az is megfigyelhető, hogy egy erősen leütött árfolyam után - lásd telekom- nagyon rövid idő alatt nagy emelkedés tud bekövetkezni. Alapvetően itt mindig az a kérdés, hogy ez mikor jön el. Ezért én úgy gondolom, hogy most jobb benne lenni mint várni a további esésre. Korábban is elmondtam, hogy alapvetően az alacsony közkézhányad miatt az alapkezelők manipulálják az árfolyamot. Ezért egy nagyobb alapkezelő beszállása hirtelen jelentősebb emelkedést okozhat. (Bár vannak itt a fórumon olyan kollégák, akik hisznek az év végi dátumra közzétett kamu közkézhányadnak)
Holnap mi lesz a Mtelekom árfolyamával, s 10 nap múlva ill. 15 nap múlva?( nyitó max min s záró)?mit gondoltok??? Beindul vagy csak majd innen( v honnan lefordul)?
Nálunk szerencsésebb - de. Keleti blokkhoz egykor tartozó országban a vízet- , élővizet, stb az Alkotmány nemzeti kincsként nevesíti, és bár rosszabb adottságú vízellatottság szempontjából, mégis jobban hatékonyabban " gazdálkodik a vízzel" Mondjuk az ország ha jól gazdálkodna pl. a vízzel is Kánaán lennne itt teremthető.Ez leginkább csak rajtunk múlik és minden nap egyre fontosabb kérdéssé válik( nem politikailag és nem programszerűen hanem szükségszerűen az élet által diktálva...)Szemléletben vagyunk lemaradva..., és ...
Persze nem olvastam, fő az hogy Áder János mindent tud a víz és az ivóvíz fontosságáról, az Alaptörvény itt meg mindent enged...A Futuraqua val kapcsolatban- sajnos nem egyedüli a Bet-en- erős fenntartásaim vannak, voltak.Hajrá Magyarország, ... kedvencem ( idevág és fontos) : " nem az számít mit mond hanem hogy mit tesz ( Avagy nem tesz)"
Mtelekom