A részvényjuttatás feltétele, hogy a Társaság a 2016. december 31-én végződő évre vonatkozó tényleges MT-Magyarország szegmens operating Free Cash Flow mutatója meghaladja a 2015. december 31-én végződő évre vonatkozó megfelelő mutatóját. A részvételi feltételeknek megfelelő személyek mindegyike 100 000 Ft értéknek megfelelő számú részvényre lesz jogosult, amely a részvények 2016. június 30-át megelőző 20 tőzsdei kereskedési nap súlyozatlan átlagára alapján kerül kiszámításra. A részvényekkel együtt az azokhoz kapcsolódó osztalékra való jogosultság is átadásra kerül, és részvényekhez kötelező tartási időszak nem társul.
A Társaság 2016 júliusában legfeljebb 1,6 millió Magyar Telekom részvényt vásárol a szabadpiacon. A megvásárolt részvények kiosztása érdekében a Társaság 2016 harmadik negyedévében munkavállalói résztulajdonosi program szervezetet (MRP Szervezet) alapít.
Ja elég volt a pirosból.. amúgy érdekes, mikor mentünk fel 20 ft -tot már azt írták mindenhol,hogy nagyon túl vett a dolog, mikor meg esünk folyamatosan mint a kő vagy 30 at ilyenkor nem lép be a tuladottság?? no mindegy.., ezek a napok semmi másra nem jók csak a vételre meg a kikapcsolódásra. meg arra hogy lehessen riogatni a 3xx as árfolyammal... 0% os kamatkörnyezetben ha csak 15 ft ot fog adni(remélem nem..) minden évben akkor 430-440es teló mindig jó lesz. AAAz más tészta ,hogy tényleg jobban járt az aki ki szállt oszti előtt. Csak az már a múlt, visszanézni meg nem érdemes...
Azért érdemes volna tartani!Reklamáltam a dirBrókeromnál,hogy nem bírtam belépni az egyik napon nyitáskor.Igaz nem első eset volt,de akkora ért meg bennem az elhatározás lehúzom őket egy havi díjjal!Kivizsgálták az ügyet,hogy a kérdéses napon csak beléptem,és tranzakcióm is volt!Ez mind igaz,csak az a 3 plusz sms-t miért fizettem ki.Na hagyjuk.Azóta apasztom a számlámat kb 6 guriga a javamra!Lassan oda jutok felmondom a Dbrókert sokkal jobban járok!Meg van a pecó fullosan,most a kinti papírokat várom,majd kis pihenés után ismét vissza megyek!Lehet síszezonra!
Most jöttem fel,s nézem elképedve a 451-es vételem nem teljesült!Abban a hitben voltam,hogy igen...Na akkor vettem ezer db-ot,legyen pár darab!:),Szép napot Apo!
Mtelekom