persze okoskodni mindig akkor jó, amikor nyerőben van az ember. Ha meg fordul a kocka, akkor... szar van. Én meguntam a nap nap utáni "monitorbámulást" és sok mindenben bizonytalan vagyok, de abban nem, hogy jól tettem. Van élet az árfolyam figyelésen túl is. Tulajdonképpen csak azon túl van az élet. :) Nem a pénzért mentem el dolgozni, hanem azért mert haszontalannak éreztem magam, az életem itt a monitor előtt. Szép volt, jó volt, de elég is volt. Megint "alkotok". És ez jó érzés. Mindegy, hogy egy rozsdamentes tengelyt M12x1 -es menettel esztergálok, vagy egy PIC-re írok programot. A lényeg, hogy örömöt okozzon. A tőzsde sok rossz napot is okozott. És az nem hiányzik, nem kell. Ilyen egyszerű.
néha még be is jöhet. Túl vagyok már azon, hogy kényszeresen vegyek bármit is. A kp legyen akár hosszú hónapokig a számlán. Daytraden szerintem hosszútávon még nem nyert ember. Ennek roppant egyszerű oka van. Amikor -fej- nyer, akkor utána azt bánja, hogy nem mert nagyobb tételben fogadni. Mert ez kőkemény fogadás, semmi más. Aztán mer. Addig, ameddig el nem bukja -írás- az addigiakat és még valamennyit.
ha kurvára felmegy, kurvára eladom. Ha pedig kurvára lemegy, akkor kurvára megveszem. :)) Egyszerű. :)))
Akikre még figyelek itt Rajtatok kívül, az Zsolti és Indiboy. Zsoltinak rettentően racionálisan jár az agya. Amikor ő kiszáll, akkor kell felkészülni a kiszállásra és várni még néhány napot. Indinek meg a vénájában lehet valami. Ő hosszabb távon érez rá a dolgokra és számomra úgy tűnik, hogy nagyon jól. A többiek? Őket nem ismertem meg. Annyi új nick van, amikor napi 2-3%-ot esik, vagy emelkedik. Máskor többnyire csupán két emberre lehet számítani, a fórum két igazi "motorjára" bubura és appocára. ( na meg a "sötétben bújkáló" volt BC-s bróker 5Ft-ra, aki appocát mínuszolgatja. Legyen ez a legnagyobb öröme ;) )
Ezt az utóbbit többek között Neked is köszönhetem. Emlékszel a nyári emailre, amiben lebeszéltetek. Így jóval később nyomtam be némi lovettát, ezt forgattam meg. Valamennyi még bennmaradt, arról még nem döntöttem. Úgyhogy nyilvánosan is köszönöm.
dorellik el sem köszönt? Hmmm nem szép tőle. Sokat biztatgattuk itt egymást amikor 300 alatt volt az árfolyam. Mondjuk, akkor ő inkább növelte a pánikot, ha jól emlékszem 110-re várta és valahol 280 körül "vágta" ki az összes "sajsze" papírját másokat is erre biztatva. Azután eltűnt és settevoltesette nicken tért vissza. Vagy csak én emlékszem rosszul?
Mtelekom