ha a mostani helyzetet nézem:
forgalom semmi
minden más majdhogynem limites esés
szar nk hangulat, olaszok miatt illetve a szerencslovag berlusconi miatt
Szerintem ne is várjuk meg a csütörtököt, hanem legyünk kollektive ÖNGYIK !
Má annyire elvettétek a kedvem ,hogy mingyá hozzáfogok...
Ki tart velem ? :)
"Szerintem már most is egyértelműen látszik, hogy mind a csupán állami tulajdon, mind a magántőke csupán önös érdekeket szem előtt tartva egyértelműen káros. Politikus számára csupán a korrupció és a nyerészkedés, valamint a 4 évi túlélés a fontos, a karvalytőke számára meg csupán a minél nagyobb haszon. "
ez bennem is felmerült.
Idei 50-es osztinál jövőre vágás 35-re és esni fogunk. Esetleg egy gyengébb gyj.
Én most eladtam egy plusszban lévő pakkomat, nem tudom mi lesz, ha felmegy akkor enélkül is jóvagyok ha meg esni fog legalább ezt megmenettem.
Nemcsak gazdasági gond lesz, a segélyeket fizetni nekik, ami miatt a dolgozó rétek is rosszabbul fog élni, hanem az erőszakos bűncslekmények sokszorozódni fognak és egyre durvábbak lesznek. A társadalom nem fogja elfogadni a bírósági ítéleteket ezekért a bűncslekményekért. Elfogják pusztítani Magyarországot!!!! Ez tény!!!!!
Múlthéten jött haza egy ismerősöm ismerőse Torontóból, Torontó-Budapest járattal!!!!!
Gépet a kanadai kormány bérelte és a romák voltak rajta, ha igaz amit mond, mind egy észak-keleti megyeszékhelyre volt irányítva és nem onnan mentek ki Kanadába.
Erről egy cikket nem látsz, pedig írtó könnyű lenne leellenőrizni, hogy valóban igaz-e.
Mtelekom