én szerintem meg azon a szinten ahonnan nekem van 443 nullás költségekkel együtt van jövője...kilenc hónap távlatában...el is adttam 25 molt 20.000 ft bukóval...most kivárok...bár én sem így terveztem...
A concorde csusztat v. szakmaiatlan. A buntetest tartalek alabol fizettek ki es nem emelkedhetett miatta a hitel allomany. Az osztalekot meg cashbol /csokkent is a casflow 55 milliardal/ fizettek. Az gaz ha hitelbol fizetnek osztalekot. Szoval igenis aggaszto a hitel nagsaga. A cash viszont elfogyott.
Ne alljatok meg be venni.
nézd ez a panic, ez a szopatás, így lehet bukni, nyerni...nagyon erősnek kell lenni lelkileg a tőzsdéhez én is már bukóval adom a molom h kezelni tudjam biztonsággal a telot bárhogy is alakuljon...
"A nettó eladósodottsági ráta az első negyedéves 33,6 százalékról 39,3 százalékra ugrott a részben a gyengébb forintnak, részben az első félévben felvett új hiteleknek köszönhetően. A mutató értéke még a cég 30-40 százalékos komfortzónáján belül van. A második félévben nem várhatók fajsúlyos kiadások és a profitra helyeződő nyomás is enyhülhet az áremelésekkel, ezért várhatóan nem kerül veszélybe az 50 forintos osztalék – hangsúlyozzák az Equilor elemzői."
Kockázat van elég. Osztalék. Állami szolgáltató. Különadó. Bármelyik jelentős változást tud még okozni az árfolyamban. Egyelőre van a bizonytalanság.
...
Lesz-e fej váll 400-on?
Mtelekom