620 felett megint semmi, látványpakolás az egész...ha egyszer , megveszik a 620at simán kitörne, de mi is történik???folyton visszapakolás....persze ez a természetes piac, 620 felett nulla eladó, ezért adom 50K-val a 620at nehogy drágábban adhassam...szánalmas
Üdv Annuska!
Lehet, hogy életem legújabb nagy hibáját követem el, de nem teszek stoppot, csak azért se :-)
Ha tudom lekereskedem az esést (hízlalom a brókerem)
Kitartok a végletekig! Bukóban már csak nem adok el egy "blu-t" !!!
Az idő majd megoldja... :-))
itt egyet kell meglátni, nincs valódi eladó, csak i...a bepakolás (sajnos ez elég hosszú ideje), 620 felett üres az eladási oldal, és 620 meg folyamatosan töltve, hogy tartsa a szintet...ez nem piaci kereskedés, befolyásolt árletörés...látványpakolás
most írtad le, hogy nem a piac, előtted meg leírták, nem is blue már.....vicc az egész...az elemzők még 2012re is 60 forint osztalékot mondnak...akkor miért esne 550ig, meg 600ig 720ról...???ez érdekes...
Nekem az a meglátásom, hogy a MT valahogy mindig szembemegy a piaccal kicsit. Legyen jó-rossz a DKJ értékesítés, leggyen jó-rossz a hangulat stb....... Összegezve: lehet valami igaza Wolf-nak. Dehát a piac már csak ilyen. Vesztemre én is belevettem, most pedig vakarom a fejem búbját. Hmmmm.....
Sajnos ez most el van kaszálva nem kicsit, és úgy néz ki hogy még jobban el lesz 550 körül sem kizárt hetek kérdése. Nagyon sokat buktam vele kiszálltam tegnap még 45 nél (szerencsére?) most győzhetem visszaszedni máshonnét. Ezt a részvényt már nem lehet blunak nevezni a legnagyobb jóindulattal sem sajna. Amíg a többiek mentek ( OTI, Rába, Richter) ez akkor is esett vagy jó estben stagnált most ha jön egy komolyabb korrekció zuhanni fog ilyen hírek után ha defenzív ha nem. Úgyhogy én azt mondom Worfi tarts ki te tudod mekkora a kockázat tűrő képességed mennyi veszteséget bírsz el, de én 550 ig rá sem nézek.
éppen 22. napja, meg jó pár hete, sőt!!!szóval 9980 dow, 288eur 226 chf óta tart szembe az iránnyal....nem gyanús egy kicsit???
hát épp ezért tart lefele, jól lenyomja ez a p.raszt, hogy amikor elengedi, megint nem tud emelkedni, csak 700ig...ott aztán megint elkezdi a saját b.romságát...
A vezető amerikai és nyugat-európai indexek egy hónapokon át tartó sávos kereskedésből úgy tűnik az elmúlt napokban felfelé léptek ki, ez pedig megnyitotta az utat akár egy jelentősebb emelkedés előtt az év hátralévő részében. A hangulat tehát alapvetően optimista, ebben a környezetben pedig nem számítunk arra, hogy tartósan szembemenjen a Magyar Telekom részvényárfolyama a nemzetközi trenddel.
Mtelekom