Úgy érted mi a gond azzal, hogy szerinte már évek óta egy darab rejtélyes cég nyomja le folyamatosan a telekomot?
Hogy minden árfolyam esés mögött egy -általa öntőpajtásnak hívott cég áll?
Lassan két hónapja nyomja folyamatosan ezt az öntőpajtás dumát.
Szerinted mi a gond ezzel?
Srácok
ahogy olvastam,Wolf semmi ökörséget nem mond,aki követi a napi eseményeket maga is láthatja,hogy valóban ez történik nap mint nap.
Lehet kicsit rosszul fogalmazza meg talán,vagy sokszor írja le ugyanazt,de hát végül is valóban ez a tudatos lenyomás történik-az ő szempontjukból tök szerencsés-globális nyomorult amcsi parával megtámogatva.
De mi ezzel a gond,h így látja?
Törölt felhasználó2010. 05. 07. 22:21
nyakig ülök a telkóban, de akkor sem fogom szarért-hugyért odaadni.
a legrosszabb forgatókönyv szerint megbetegszem és elvesztem a munkahelyem, de mivel az osztalék megjött akár egy évig is kihúzom. Ha eladnám biztos hogy kilőne.
Sorstársaimnak is azt javaslom, ha bírják akkor tartsák.
Hát igen ma usakoknál azért már látszódik a korrekció szaga, egy cikkben azt olvastam, délután intézményi Usa befektetők nyomták meg a sell of gombot, és miattuk szakadtunk.
60Mrd-os forgalom, ha hinni lehet a korábbi történéseknek a durva mai esés, már a megállásra esetleg a korrekcióra utal, bár én a Telko-tól csak minimális esetleg 650-es visszatesztet várok el.
Oti talán belenyalhat 6k-ig, esetleg jó hangulatban visszatöltheti a ma készített rést, de semmi több.
Majd megint fog jönni a rengeteg optimista, aztán megint jól beragadnak.
"A
Magyar Telekom
sem tud defenzívnek mutatkozni ilyen környezetben, az árfolyam 5%-kal esett. Persze ne feledjük, hogy az állampapírpiaci hozamok emelkedésre vannak ítélve a kockázatkerülés közepette, már ha van megfelelő likviditás a piacon és nem szárad ki, mint a 2008 végi, 2009 eleji időszakban."
érdekes, ha megnézte volna a kereskedést nyilván kiderülne, hogy ma napközben deffenzív volt, csak a végén kötötték le!!
aláírom a 10 éves ÁKK emelkedett 7,47re, nade ha úgy emelkedtünk volna ahogy a hozamok csökkentek, akkor itt se lennék talán...és örülhetne a banda
köv hozzászólásodban Te is támogatod ezek szerint a céget, illetve nem "temeted"...én nem mondanám hogy több volt az eladó, hiszen ha nézzük a kereskedést, akkor látható hogy inkább vétel volt, a visszadobált pakkokat vették folyton, ezért nem emelkedett megint a 4 millió darabtól...ha igazából adni akarta volna, nyilván belenyomja a piacba amit tud, és úgy járunk mint az otp!!!nem volt itt túl sok eladó, valahogy el tudják játszani hogy mindig visszatesznek 1 pakkot, és azzal kell küzdeni, ezért nem haladunk jó hangulatban sem...mondjuk azt azért nem hiszem, hogy a nap végén is sokan akartak szabadulni, hiszen 3/5ben volt benn 350K, mennyiség, de nem sok eladó...és felette 40 ig semmi nem volt, ha annyira akarnak adni minden tele lett volna!!!de nem volt...
Előre elnézést kérek, mert véletlenül elgépeltem a neved a legutóbbi hozzászólásomban.
Ha te és még sokan tanulságot akarnak levonni az eseményekből érdemes egy kicsit beleolvasni a Jósda tocsikba is.
Amióta szakad minden, a tudósok mintha kihaltak volna, már senki sem rajzolgatja a képzeletbeli Elliot hullámokat, csak síri csend.
Nem igazán értem, nincs köztük egy-két kemény shortos aki az itthoni és az Usa-kok piacán szénné keresi magát?
Ők is csak olyanok, mint minden zárt közösség, ha elég közel ülnek egymáshoz, nem képesek meghallani mások üzeneteit, csupán a saját zárt közösségük hangjaira figyelnek.
Egy időben nagyon érdekesnek tartottam amiket írtak, most kicsit csalódtam bennük, azt hittem vannak olyan profik, hogy fordítják a pozit, és szénné keresik magukat.
lacke, full reménytelen írni neki bármit is már egy bő hónapja mióta ideszokott.
Egyrészt direkt csinálja, másrészt nem fogja fel, akármennyien akármit is mondanak neki.
A direktségre meg annyi, hogy nem vásárol, nem ad el teló részvényt és nincs is neki.
emlékszem, és most is azt mondom, hogy 700 tól szándékosan nyomták le, ráadásul láthatóan nem tudták a pánikeladókat becsalni a piacra, ezért kell a végén lekössék!!!
Én nem hurrogtam le másokat, legalább is soha nem én kezdtem, mindig csak védtem magam, és bocs hogy nem hagyom magam ostobának meg szerencsétlennek nevezni, nem azért mert az ár ellen úszok, hanem azért mert látom amit látok!!ha végigolvasod a topic-ot látod a sok támadást, én csak védem magam, soha nem kezdeményeztem mások lehurrogásával, vagy akármilyen becsmérlésével!!
Gondolom Te is látod a 3-4 napja tartó lekötéseket, érdekes hogy napközben nincs pánik nagyon érdekes, és az is , hogy az otp-t pl pánikszerűen veszik vissza, a matávot meg akkor még jobban adják, az esést meg mindig a hangulatra fogják, hát akkor emelkedni is kéne vele!!
a cég éves szinten 5-7 % bevételcsökkenést vár, ha ezt mondták reménykedjünk benne hogy nem lesz rosszabb, egyébként pedig ezt az előrejelzést pedig a bejelentéskor beáraztuk, ugyanis akkor is estünk emlékeim szerint!!Nem kell 50szer beárazni!!de sajnos a piac ilyen, viszont vegyük számba a jó gyj-t, vagy vártnak megfeleltet, 1. esetben ki kéne lőni, 2. esetben meg nem eshet ha már egyszer beáraztuk, ha rosszabb nyilván van miért esni, de ez az 1. negyedév, jön még 3!!
800 óta nyomom miközben 625öt ér...hát azért nem annyit ér, csak épp ennyiért van, de sokkal többet ér, főleg ha tartható az osztalék, ami azért a legtöbb elemző szerint tartható...
a jövő szépen alakult TA szerint, csak szétb.rmolták sajnos
Na igen, biztos nem lesz remek a gyorsjelentés viszont azért a telkót nem tementném. IPTV, SAT TV fronton jelentős fejlődés lesz szerintem, optikai hálozatával dominálni fog Magyarországon. Mobil és vezetékes hívások csökenni fognak, ezt ellensúlyozza majd valamelyest az M2M ( gép gép közti kommunikáció ) terület a jövőben.
Mtelekom