Abszolút nem kötözködésből, csak véleménycsere miatt írtam, az én véleményem ugye a betartás, és leharcolás, amit a mai szintúgy ékesen példáz, mint az elmúlt pár nap!!
Én meg azt írtam, hogy nem lehet benne biztos, hogy el tudja adni, és szvsz. nem is azért rakta be, azért rakta be, hogy ne a 806ot, meg utána 807et vegyék, mert utána öntögethette volna vissza a 805-806os vevőket!!!ÉS ha átment volna 805ön, lehet hogy még több vevő jön!!
Ha ma vettem pappert akkor az még jogosít osztalékra, vegy a T+3 nap miatt már lekéstem róla, mert ugye erste azt írta hogy E-8 szelvénnyel ápr 27 , E-7 szelvény nélkül ápr 28 ami persze nemtom mit jelent.
Szvsz nem, biztosan akkor tudta volna eladni, ha beleönti a piacba, szvsz semmi garancia rá, hogy valaki ekkora pakkot megvesz az utolsó pillanatban!!Pláne vágás előtt!!
Árlenyomás valamiért!!!Csak a gyűjtést tudom kitalálni, de ahhoz már túl régen csinálják, és túl sokat buktak rajta szvsz.!CSak remélni tudom, hogy a végén a gatyája is rámegy!!!HA gyűjtés lenne, már igencsak megérné elindulni fel...de az is lehet a zárót megint naoi minimura tornázza, elég röhejes lennee!!
Tényleg nincs részvényed ?
Egy megkeseredett kisbüfinek látszol , néha kicsit lazíthatnál! Nem zavarna ez a sok duma , ha leírnád, hogy vanlegalább 1 kabala részvényed !
Nekem 810-en áll bent az utolsó pakkom, ha elviszik sokat nyertem, ha nem akkor erre a kis mennyiségre kapom az osztalékot és meglátom, hogy mekkorát bukok - vagy nem ...
Mtelekom