Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
-TL-23 at cseréltem előbb TL38-ra, és a 23-as eladott mennyiségem nem szerepel eladóként a könyvben-lehet valaki levadászta erstén belül.- 100 db van eladó 23-ból épp.
Jó kérdés,én a másfél évvel ezelőtti AHT-tekintem annak. De a 10940 is lehet,vagy 11K. Semmilyen tipp nem ér semmit,ha belevesz egy intézmény, lásd tegnap a nap végét!
Ez igaz,az OTP-nagyon elment,mi meg egyhelyben toporgunk 2024-október óta! Ide nem jöttek eddig intézményi vevők,azaz eladói nyomás alatt voltunk, ami mostanra megszűnt. Minél később indulunl,annál nagyobb szufla lehet benne-a 14K-szerintem 2027 tavaszára!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.