Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ehhez nagy türelem kell, a probléma,hogy minden más megy... -Lényeg ez minél később indul el,annál nagyobb a potenciál benne. - A 13 K célár 2025 végére volt, 2026-decemberre már szerintem magasabb a fair value. Nyilván a spekák akkor csatlakoznak be,ha kitépi egy intézmény! Tegnapi -VG-technikai:-39,4 százalékos fair value upside, az 5,1 százalékos osztalékhozam és a mindössze 7,7 százalékos adósság-saját tőke arány igazán vonzóvá teszi
Köszönöm szépen!Jó ezt hallani hozzaertőktöl én is ezt látom minden több már és ez egyáltalán nem ebben bízok én is.De 1-1nap mindig ugyanígy telik már nekem,hogy elég es befejezem a múltkor 10150 nel azthiszem mar bírtam eladom az utolsó pillanatban meggondoltam magam nap végére 500 körül volt most meg látom a többi csak megy ez még nem most ezt találtam ki de bármilyen hirtelen hozott döntésem rossz volt még eddig ez tart benne csak vissza.De ezek a tanácsok is nagyon jók mert tényleg baromság azt venni ami vas árból arany ár lett es eladni ami még mindig vas áron van.
Hát köszönöm szépen a segítséget!Én nem vagyok hozzaertő semennyire csak Beleznay ebbe az egészbe ezért játszottam el a gondolattal már majdnem attettem csak az fog vissza bármit csináltam hirtelen ebben mindig megszivtam meg eddig.Köszonom szepen!
idézet a RICHTER 2025-2035-ös tavaly bemutatott új stratégiájából:
"A 2025-35-ös pénzügyi kilátások alapján a Richter úgy látja,
hogy a 200 millió euró éves alaposztalék a cariprazine szabadalmak lejáratát követően is
fenntartható, és a stratégiában bemutatott időszak első felében az osztalékok jelentős
növekedést mutathatnak."
Jövő héten jelent az abbvie!! A nagy elemzők mind arra számítanak hogy a vraylar értékesítés és a jövő évi tervek ugrani fognak (amire komoly esély van tekintve a szabadalom meghosszabbítását). Az árcsökkentés is most arazodik ki a papírból… Negatív hatás a gyenge USD. Ezt egy USA-bán történő felvásárlással tudna megfogni a cég és az elmúlt évben voltak is próbálkozások. Amennyiben nem lesz felvásárlás akkor extra osztalékot ígért a vezetőség (600 forint fölötti számít extra Ak de inkább 700) ami ugyancsak lökheti az árfolyamon. Nyugi, türelem! Ha megindul akkor nagyon fog menni!
Most van eladó-TL-23-38 is, ami sold out az a friss TL-50 és a TL-42! Nem nézném jól,ha 130K BUX-nál minden megy -ez meg lefordulna a csati aljára 9400 ft-ra! De ki tudja-ezért jó kellő távolságból figyelni.
Semmi más nem kellene csak forgalom-vevők-simán ki lehetne tépni ebből az állóvízből. Ez a legolcsóbb papír a szokásos 14-es békebeli P/E-felén forog. A többi blue már elérte szerintem a régi békebeli értékeltségét! -OTP-40K! MOL-lassan 4000 FT-Telekom is 2K nemsokára!
Tudom tanácsot ilyenben nem lehet kérni.Csak nekem már egyre inkább az a gondolatom mindent árakon mol és otp be mert ez itt áll csak egy véleményt szeretnék kérni ugye ez most nagy baromság lenne?Szerintem az de q döntésben az vezerelne,hogy elegem van már ebből.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.