Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
talán pali mondta, meg jános is, hogy idén aztán lehet agyalni + izzadni aki keresni akar.. a tavaly sétagalopp volt.. monjduk ez az év most inkább a gyalog-galoppra kezd hasonlítani...
hát tavalyi év jó volt fizethetem az adót, az idei meg jó szr lesz...... de van reményem év végéig hogy talán nullába sikerül visszajönni. Mármint ami bukó talán vissza lehet hozni, mert így hogy minden be van verve, talán normalizálódni fognak a piacok...... esetleg egy potya ukrán háború végetér....
én pénteken mindent felszámoltam ami olyan volt. még KO előtt 10090 nél a 44et, aztán 43at, bux67et bár ez érdekes módon nem szakadt utána tovább.. certim már csak tkom26os van... 1120ig csak nem szakad már vissza, de lehet eladom azt is a fenébe... még szerencse, hogy hamarosan adóbevallás :D
1-2 nap es vege az elso hullamnak, USA-ban a nap vegre mar _lehet_ megveszik az esest 4800 kornyeken. 3 napnyi -4% utan az amcsik eddig mindig emelkedtek, de kellene trigger. Trump ma este Netanjahuval tart sajtorajekoztatot, ha ott bejelentenek valami vam egyezseget, akkor azt ertekelheti ugy a piac, hogy oke lehet bizniszt csinalni, nem teljesen orult mindenki. Meglatjuk.
Azon gondolkozok mi jöhet hétfőn ricsire..... tl38 am van.... ko 8600 azt csak nem ütik ki...... Tl44 ért is kb úgy néz ki kb csak lenyúltak a retkek.... mert visszakorrigált gyorsan 10 fölé.... viszont tl43 érdekes lehet. Reményeim szerint nem nagyon megyünk 10k alá..... de ha igen akkor tl42 tűzközelben van sajnos és akkor már tl38 is...... meglátom mit lehet itt érdemes csinálni..... de ricsiben kisebb félelmeim vannak....
Az én bajom az, hogy hülyével nem hogy vitatkozni nem tudsz, de valamit elmagyarázni se...... a kedvenc képem ahogy fogja a vámos % os táblát ami alig fér el a kezében és mutogatja a számokat rajta...... erre találták ki a prezentációt powerpointban mondjuk. Aki előidéz egy gazdasági válságot és elmegy golfozni...... ez mindent elárul.... lehet hogy a törtéenelemkönyvekbe akar bekerülni, de úgy fog mint az egyik legnagyobb kretén..... azt a kártyát a képével meg nem is értem.....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.