Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
szvsz a chartcenteresek keményen shortban lehetnek, elég hülyeségeket írnak és a sávtető igen csak 40k fölött van. Valószínüsitem a hétfői esést, vissza fogja tesztelni 38200-38300-at ahogy 37500-at is többször. Útobbiról szépen visszapattant, ugyanez várható hétfön is és a hét első felében már tartósan 40 k felett leszünk!
38800-ért eldobtam volna, a péntek miatt.
Azért is mert bár az OTP-vel korábban megjártam, és hosszú ideje nem kereskedtem vele, mostanában egyre inkább szemezgetek vele.
Már amikor azt írták, hogy nem mehet a papír 38500 felé mert akkor visszatérne az emelkedő trendbe, már ótt kilógott a lóláb.
A másik gondom pedig az, ha a pénteki vásárlás határidős vásárlás volt, márpedig sztem az volt, akkor olyan gyorsan mehetünk vissza, mint ahogy emelkedtünk. (Bár eltünt az emelkedés útjából 30K papír!)
Chartcenter mostanában elég balf... módon és szerintem elég elfogultan elemzi a Richtert. Ami az otp-nél kitörési kísérlet a sávozásból és további emelkedési lehetőség, ugyanaz a richternél sávtető és magas kockázat...
Nem szokásom ilyeneket mondani, de remélem, fáj nekik az emelkedés!
:)
Nekem 38200-ről volt 20db. Megjártam vele a -2000Ft-ot is, azt hiszem :)
Ez a 20 megvan még :)
Ma vettem 110-et, abból 50-et dobtam záróban.
Az bosszant, h a kocsiból netbookon bénáztam és amikor láttam, h átütötte a 200-at, lassú voltam. 250et tudtam volna venni ha piaci megbízást adok.
Nem vártam "nagy" nyereséget. Inkább csak az volt dühítő, hogy mivel záróban húzták fel, gyorsan jött pénzecske lett volna. Csak még egy órát kellett volna várnom, ehhez képest eddig napokig néztem, hogy minden nap gyengébb a ricsi mint a többiek.
A ricsivel tényleg nem lehet nagyot kaszálni, ezért is turbóztam meg egy kis tőkeáttétellel :)) Na persze emiatt nagyobb a kockázat és ezért is adtam el, hiszen USA tegnap már számomra nem volt meggyőző, és egy pénteki lekötésre számítottam.
A Ricsiben nincs igazán nagy bukás és nincs nagy nyereség.
Én ma eladtam záróban, örültem, mint majom a f..
de amikor kiszámoltam mennyit nyertem, hát nagyon szerény.
Persze, ha lett volna 1000 db, az más
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.