a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Morvai Krisztina befejezi az EP képviselőséget, nem vállalja tovább a Jobbikot. Ez utóbbit megértem, azt viszont sajnálom, hogy nincs lehetősége függetlenül tovább képviselnie bennünket az EP-ben. Az egyik legtárgyilagosabb és legértelmesebb képviselő szerintem.
"1999. június 10-én fogadta el az Egyesült Nemzetek Szervezete Biztonsági Tanácsa 1244-es számú határozatát, amely Koszovót átmeneti ENSZ igazgatás alá helyezte (UNMIK), és megbízta a NATO vezetésű békefenntartó erőket (KFOR). Fontos, hogy ugyanekkor elismerte, hogy a Szerb Köztársaság utódja a Jugoszláv Szövetségi Köztársaságnak."
Nincsen joga megvédeni a határán túlélő orosz nemzetiségű emberek jogait? . Én abból indulok ki, hogy az USA meg még egy pár magát demokratikusnak nevező ország ezt vallja. Amennyiben nekik lehet akkor el kell fogadni,hogy az orosznak is lehet. . Ezért hoztam a Koszovót is mint példát. Szerbia beleegyezése nélkül szakították el. Szerintük törvényesen. Akkor a Krím elszakítása miért törvénytelen? . Látod ezek olyan felvetések amire általánosságban reagálsz. Pedig ha visszaolvasod magad akkor van egy rész amiben arról írsz,hogy törvényesen csak a két érintett fél beleegyezésével történhet területelszakítás. . Ha most azt írom, hogy te sem tartod törvényesnek Koszovó helyzetét valószínűleg támadni fogsz: . én ilyet nem írtam! . Persze, hogy nem ügyelsz arra, hogy na írjál semmi olyat ami konkrétum, de az orosz esetében pedig határozott véleményed van mindenről. Ezért írtam,hogy annyira átjön az elfogultságod.
"Törvényes,szabályos van joga hozzá? Nem minősíteném." Igen itt CSÚSZTATSZ. Mert tudod, hogy nincs joga hozzá, vagy nem tudod, de akkor úgy is mindegy.
"szegény oroszok félnek a magyar agressziótól, " Tudod mit beszélsz? :) Mert szerintem nem. Miért kell rettegnie az orosznak mert pár száz nem harcoló magyar katona része az Afganisztánt megszállva tartó erőknek? Ez azért viccesre sikeredet! :)
Mi lesz veled Magyarország?