giganti

Regisztráció: 2017-01-28 07:48:56

Hozzászólások száma: 636

Utolsó hozzászólás: 2018-01-03 15:11


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat 2018. 01. 03. 15:11
Az izraeli kormány azt tervezi, hogy választás elé állítja az országba érkezett fekete-afrikai menekülteket: vagy kapnak 3500 dollárt (kb. 900 000 forint) és három hónapon belül elhagyják Izraelt, vagy börtönbe kerülnek. A terv alól csak a gyerekek, idősek és az emberkereskedelem áldozatai kapnának kivételt.
A kormány szerint önkéntes lelépésről lenne csak szó, de az ellenzék és emberjogi szervezetek ellenzik az ötletet. Egy általuk fogalmazott levél szerint „akinek szíve van”, az szembeszáll a menekültek kitiltásával.
Izraelben eddig is folyamatosan problémákat okozott a menekülthelyzet a jobboldali kormánynak. Jogvédők szerint nagyon lassan bírálják el a mekültkérelmeket, és így nagyon kevesen kapják meg a hivatalos menekültstátuszt. Így most becslések szerint 40 000-en is tartózkodhatnak illegálisan az országban, és a tervezett intézekedés őket sodorná nagyon nehéz helyzetbe.
Izrael évek óta próbálja valahogy csökkenteni az országba érkező menekültek számát, de kevés sikerrel. Benjamin Netanjahu kormányfő több arikai országgal is olyan megállapodást írt alá, amelynek értelmében ezek anyagi segítség fejében befogadnának afrikai menekülteket Izraelből - nem is feltétlenül olyanokat, akik tőlük származnak, hanem akár a kontinens más országaiból is. (Quartz)
Majdnem megduplázta a kormány a Vasas stadionjának támogatását 2018. 01. 03. 14:54
Tehát ezek a civil szervezetek megakadályoztak, hogy még több ember fulladjon a Földközi tengerbe. Szemetek."
Igen, azok!
Amióta az olaszok előírják számukra,hogy hivatalos személynek kell a hajón tartózkodni csak úgy menthetnek azóta inkább nem mentenek hadd fulladjanak a vízbe a szegény menekülők!
Majdnem megduplázta a kormány a Vasas stadionjának támogatását 2018. 01. 03. 14:01
A CÖF mögött Magyarország lakosai állnak.
Majdnem megduplázta a kormány a Vasas stadionjának támogatását 2018. 01. 03. 14:01
Soros alapítványok során juttat támogatást NGO-nak, hogy a tengeren összegyűjtse az embercsempésze által útba indított  migránsokat és Európába szállítsa.
Ezt szintén értelmetlen itt tagadni.
Majdnem megduplázta a kormány a Vasas stadionjának támogatását 2018. 01. 03. 13:57
Először is nem igaz amit írsz. Nem üldözik a civil szervezeteket.
Azt pedig mindenki eldönti, hogy egy olyan szervezetet amelyik egy idegen érdek szellemében végzi idehaza a tevékenységét civilnek vagy nem civilnek tart.
Majdnem megduplázta a kormány a Vasas stadionjának támogatását 2018. 01. 03. 13:48
Tényleg nem tudod,hogy kik az álcivil szervezetek?
Amennyiben szerinted álcivil a CÖF akkor miért nem tudod as többiről is megállapítani?
Majdnem megduplázta a kormány a Vasas stadionjának támogatását 2018. 01. 03. 13:45
Nem engedtük hanem nem tudtuk volna megakadályozni őket a szabad mozgásukban. Ezt az EU tiltja.
A Keletiben nem  azért gyűltek fel mert oda küldték őket hanem azért mert nem utaztak tovább Debrecen felé ahol a kijelölt szállásuk volt.
A kérdés nem lehet hazugság, a válsz lehet az.
Amit Sorosnak tulajdonítanak azt mondta és a javaslatait tartalmazza. Saját gondolata a migrációról. Nincsen kiragadva sehonnan sem.
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat 2018. 01. 03. 09:20
A Migrációkutató Intézet munkatársa szerint az újjáépítés megkezdésével megindult a Szíriából elmenekültek visszaáramlása Törökországból.
Kövecsi-Oláh Péter az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában azt mondta, Törökország Szíria több régiójában is jelen van, és igyekeznek olyan infrastruktúrát biztosítani, amely lehetővé teszi az Iszlám Állammal vívott háború elől menekülők visszatérését. Megjegyezte, hogy kétséges a török statisztikai hivatal által közölt adat a menekültek számáról, nem biztos, hogy 3,5 millió szír menekült van az országban.
Elmondta, Európa és Törökország érdeke is, hogy a korábban kötött paktum fennmaradjon és irreálisnak nevezte, hogy a törökök egyik napról a másikra “felpakolnának” több millió migránst a hajókra és elindítanák őket Európa felé.
Ezzel kapcsolatban Kövecsi-Oláh Péter jelezte, hogy Törökország nem először és vélhetően nem is utoljára szembesül ekkora mértékű migrációval, ennek részben földrajzi okai is vannak, de az ország képes befogadni több millió menekültet, ha nagyobbnak akar tűnni a világ szemében.
Majdnem megduplázta a kormány a Vasas stadionjának támogatását 2018. 01. 03. 08:13
Szia!
Olvasom amit írtál és ez a rész megfogott:
"a megoldás szerintem az, hogy igenis korlátozni kell a migrókat, de erre lassan rájönnek"
Korlátozott számban beengedni?
Miért kellene beengedni őket?
Dönthetnek úgy európai fiatalok, hogy Dubait,Kuvaitot ,Szaud-Arábiát akarják új hazájuknak?
Odautaznak belógnak a határon majd kérik a hatóságtól a menekültstátuszt, segélyt és minden más vallásuknak megfelelő juttatást. Beadják a kérelmüket az állampolgárságra és családegyesítés címén kiutaztatják a hozzátartózóikat. 
Megtehetnék? Mert ha nem akkor felejtsünk már el minden migránst és koncentráljunk a menekültekre!
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 12. 06. 12:56
-pny-ek mivel az ígéretet illik betartani.12. 06. van. Megjött a Mikulás! :)
.
Látom megint pihenőt kaptál így nem fogsz tudni reagálni rá.
.
"http://magyaridok.hu/belfold/teljes-kudarc-az-integracio-nem-megy-kozos-tanulas-2360323/  
Ezeket írtad nekem:
.
. Az meg több, mint nevetséges, hogy másfél hónappal későbbi határidőt írsz néhány linkre, amit elvileg olvastál (ha meg nem, mégcikibb a bukta, hogy bekamuztál nemlétező infókat)....Szánalmas az egész. De nem baj, mindenki olvasta és most már mindenki előtt bizonyított, hogy kamus vagy." Szerinted bárki elhiszi már ezt neked a tegnapi kamuígérgetésed után? Rajtad röhög mindenki. 
.
.
A legcikibb dolog ígérgetni egy egész napon át, majd előjönni másnap azzal, hogy még mindig nincs és bekamuzni egy másfél hónappla későbbi dátumot 3 link elküldésére... Buta piacos romák hitelesebben és kevésbé kamuznak, mint te.
.
.
Beégtél az van, ha érted, ha nem.
Itt a cikk amiről szó volt:
.
  A CIKK: „2017. OKTÓBER 21. SZOMBAT 07:12
.TELJES KUDARC AZ INTEGRÁCIÓ, NEM MEGY A KÖZÖS TANULÁSA BEVÁNDORLÓK RONTJÁK A NÉMET ISKOLÁK TELJESÍTMÉNYÉT
.Csejk Miklós
.
Rosszul teljesítenek a német iskolák, és ez a bevándorló-hátterű diákok növekvő arányára vezethető vissza – állítja egy országos felmérés eredményeiből született berlini kutatás. A magyar szakember szerint a migránsok állandósult lemaradása a többségi társadalmat is visszahúzza. Egyre többen gondolják Németországban, hogy a gyereküket magániskolába kell íratniuk ahhoz, hogy vigye valamire – mondta ennek kapcsán Nógrádi György.Sok német általános iskolás nem tudja teljesíteni a német nyelv és a matematika területén az alapkövetelményeket – derült ki a berlini Oktatási Minőségfejlesztési Intézet kutatásából. Országos szinten is romlottak az eredmények 2011, a legutóbbi felmérés óta, de különösen Baden-Württembergben csökkent erőteljesen a tanulók teljesítménye. A sokáig éllovas tartományban csaknem minden negyedik diák nem tudta teljesíteni a minimális szintet a helyesírás felmérése során. Petra Stanat, a tanulmány egyik szerzője szerint ennek részben az iskolások növekvő heterogenitása az oka, vagyis a rossz eredmény a bevándorló-hátterű diákok növekvő arányára vezethető vissza. Romlott a nem bevándorló hátterű tanulók teljesítménye is.– Ahhoz, hogy a bevándorlókat integrálják, nagyon komoly oktatási, szociális infrastruktúrára van szükség, rengeteg időre, pénzre és emberre, és úgy tűnik, hogy a berlini kormány ezt az áldozatot, ezt a befektetést nem tudja vagy nem akarja megtenni – mondta lapunknak német felmérés kapcsán Speidl Bianka. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója szerint a tanulmányban a bevándorlók második generációs gyerekeiről van szó, akiknek szüleit néhány hetes tanfolyamokkal nem sikerült kulturális szempontból felzárkóztatni. Speidl Bianka bizonyos benne, hogy az állandósult lemaradás a többségi társadalmat is visszahúzza.Fotó: ReutersA lemaradásuk a többségi társadalmat is visszahúzza– Egyre többen gondolják Németországban, hogy a gyereküket magániskolába kell íratniuk ahhoz, hogy vigye valamire, mivel az állami iskolák színvonala folyamatosan csökken – mondta lapunknak Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, aki hozzátette: ezt csak a gazdagabbak engedhetik meg maguknak. Elmondása szerint beszédes, hogy a német választások egyik fő kérdése a migráció mellett éppen az oktatás. Az az integrált oktatás, amely többek között azért sem működik jól a németeknél, mert a tanárok túlterheltek, a fizetésük pedig az átlaghoz képest alacsony. – Ráadásul a multikulturális társadalom megbukott, párhuzamos társadalmak alakultak ki, ami tovább nehezíti az integrációt – tette hozzá Nógrádi.
.
.
Sorosról pedig, hogy elítélték már sokat kaptál.
.
.
Legyen ez tanulság számodra és a jövőben talán jobban átgondolod mielőtt valaki valamivel is megvádolsz!
: fagyasszák be a Magyarországnak járó uniós pénzeket! 2017. 12. 03. 14:34
+
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat 2017. 12. 03. 12:45
Ahogyan még kiegészíteném ,nem kell félniük a nőknek tőlük.
Nem olvastam még letelepedési kötvényes által elkövetett erőszakról.
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat 2017. 12. 03. 12:43
Hagyjad, nem akarja megérteni,hogy nem Bebe,Hien meg Pákó az akikről nap mint nap beszélünk.
Már elég sokan sokszor leírták neki, hogy az illegálissal van  a  baj.
Mert a rogán féle csapat legális.
Ahogyan legális a többi EU államban is ahol létezik a kötvény.
Ott nem gáz ez a forma migráció ,csak Magyarországon.
: fagyasszák be a Magyarországnak járó uniós pénzeket! 2017. 12. 03. 10:55
"Jól el lehet mondani az agyasoknak, hogy mekkora kedvezmény ez. Igaz, hogy máshol meg bevételezik, aztán talán rosszabbul jártunk:))"
.
Az emberek nagyon jól látják,hogy melyik kormány alatt hogyan éltek,melyik jó nekik.Kivel jártak jól és kivel rosszul.
2010-ben,2014-ben és most 2018-ban is véleményt mondhatnak róla.
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat 2017. 12. 03. 10:51
Ez  a topik erről szól.
Nézd meg mikor hozták létre, hol volt akkor még a sorosozás!
A  röhej inkább az, hogy magához a felvetéshez  nem szólsz hozzá.
Szerinted jó úton jár az EU a migráns politikájával?
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat 2017. 12. 03. 10:41
"Tehát a határnál megáll és ott eldöntik majd, hogy a törvények mely passzusa vonatkozik az illetőre.
Innen lehet nekifutni mindenkinek, a zorbánt-utálatunkat meg próbáljuk kicsiny pontagyunkból addig kizárni. "
.
Így kellene minden ország rendszerének működnie!
Ahogyan a lakhelyükön való segélyezést is azonnal be kellene fejezni!
Aki segíteni szeretne ,munkát vigyen nekik, ne élelmet!
Segélyezni csak a menekülttáborokban élőket szabad.
El kell magyarázni nekik, ha elhagyják a tábort elveszítik a menekültstátuszt és minden ezzel járó védelmet,kedvezményt.
Tanulja meg, hogy a menekültstátusszal nem csak jogok hanem kötelezettségek is járnak.
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 12. 02. 14:01
Ahogyan a magyar határ közelében is!
Nem bombát hanem lövedéket.
Tesztelésre használták a beavatkozást.
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 12. 02. 13:57
"1999. június 10-én fogadta el az Egyesült Nemzetek Szervezete Biztonsági Tanácsa 1244-es számú határozatát, amely Koszovót átmeneti ENSZ igazgatás alá helyezte (UNMIK), és megbízta a NATO vezetésű békefenntartó erőket (KFOR). Fontos, hogy ugyanekkor elismerte, hogy a Szerb Köztársaság utódja a Jugoszláv Szövetségi Köztársaságnak."
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 12. 02. 13:54
Na végre,ezt nagyon jól összefoglaltad!   :)
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 12. 02. 13:53
Nincsen joga megvédeni a határán túlélő orosz nemzetiségű emberek jogait?
.
Én abból indulok ki, hogy az USA meg még egy pár magát demokratikusnak nevező  ország ezt vallja.
Amennyiben nekik lehet akkor el kell fogadni,hogy az orosznak is lehet.
.
Ezért hoztam a Koszovót is mint példát.
Szerbia beleegyezése nélkül szakították el.
Szerintük törvényesen.
Akkor a Krím elszakítása miért törvénytelen?
.
Látod ezek olyan felvetések amire általánosságban reagálsz.
Pedig ha visszaolvasod magad akkor van egy rész amiben arról írsz,hogy törvényesen csak a két érintett fél beleegyezésével történhet területelszakítás. 
.
Ha most azt írom, hogy te sem tartod törvényesnek Koszovó helyzetét valószínűleg támadni fogsz:
.
én ilyet nem írtam!
.
Persze, hogy nem ügyelsz arra, hogy na írjál semmi olyat ami konkrétum, de az orosz esetében pedig határozott véleményed van mindenről.
Ezért írtam,hogy annyira átjön az elfogultságod.