a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Nagy elődömet az alábbi beirásért menesztette az "egyetem fura ura"
"DLPH
Te akkora f@szkalap vagy, amekkorát még nem hordott hátán a föld.
Olvasd már el lécci, hogy ebben a topicban hol fasisztáztam és másold be ide jó!
Ami pedig az egyéb célozgatásaidat illeti, tegyél egy szívességet..... Köszi! Jól esett!
Aztán pedig tedd meg a jelzésedet a moderátornak.
Köszi!"
...és megtette.
Azért akadtam ki, mert vagy x+1-edszer kötött belém (pardon) nagy elődömbe, és azzal vádolt, hogy a Magyar Gárda kapcsán fasisztázom itt a topicokban. Engem vádolt, holott előtte irtam az aktuális topicban, hogy én nem bántanám őket.
Szóval ennyi.
Bizonyára én vagyok az egyik bértopikoló, de már csak egy nevem van, amit most használok, a másik fizetős volt és nevem kezdő betűiből ered. Grafikon nézegetésre használtam, mikor az még fizetős volt (Markers előtt), meg régi cikkek olvasgatására és időnként grafikon nézés után tévedésből ezzel írtam.
Az adatok valahol itt, valamelyik fórumban megtalálhatóak, beírtam kb 15 évre, de jó régen, lehet, hogy tavaly. Most vsizont lusta vagyok keresgélni, bár biztos a gépen is megvan.
A paradoxon az adósságszolgálatból ered. Az viszont Bokros csomag és leértékelési metódus miatti kamat alakulás miatt először megugrott azután pedig egyenletesen csökkent egészen 2001-2002-ig. Azóta kb.stabil.
fretek hülyülsz te velem :))
jól van....a cinizmus a mi is?
phiona definiálta de elfelejtettem :DDD
szóval valami nagyon rossz dolog
bár engem nem zavar
nézd......semmi gáz, azért ennyire nem félek :DDD
nem téma. hagyjuk :))
Konkit egy hozzám intézett kedves hsz miatt tiltották ki, melyet nem fogok megmutatni.
És nem én nyomtam fel, persze tökmindegy, úgysem hihető vagy bizonyítható.
Conquit miért tiltották ki? Mert amúgy nem szeretek vele vitatkozni, mert olyan, mintha egy hívőnek próbálnám tagadni Isten létét, de nem láttam okot a kitiltására. Viszonylag kultúráltan fogalmazott, hozzám képest mindenképpen.
helyedben nem küldeném pénznyelőnek. mi van akkor, ha esetleg ő is bértollnok? szerintem ne add ki magad nekik. nem jó, ha tudják, hogy átlátsz a szitán. veszélyes lehet, ki tudja mire képesek. lehet, hogy már azzal is messzire mentél, hogy nem nevezted meg a bértollnokokat, csak jelezted, hogy tudod kik azok.
"a bértollnokok és gazdáik ugyanis ravaszok. kitiltják őket néha, hogy legyenek gyanúsak. nekem épp ez lett gyanús. "
Brilliáns.. :)) persze ha így hangzana :
kitiltják őket néha, hogy NE legyenek gyanúsak, akkor még igaz is lehetne, de a PF-nek ehhez semmi köze.Szerintem.És nem csak erről az egy fórumról beszéltem.
Szvsz hagyjuk a témát nem? Bár a tőzsde lassan bezár, mi a fenével üssük az időt agyon? :)) Nekem van öteletem ..........
Mi lesz veled Magyarország?