Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 09. 14. 20:39
Előzmény: #4317  Törölt felhasználó

engem is érdekelnének ezek a nick-ek. márcsak azért is, hogy ne üljek fel a provokációiknak.

legalább abban segíts - ha márérthető okoból titokban kell tartani önvédelemből a tudást -,hogy ki az, aki biztosan nem az.

egyébként egy ideje nekem is gyanús konki. tudom, te régóta modod, hogy bértollnok, de sokáig nem hittem neked, bevallom. az győzött meg, hogy kitiltották. a bértollnokok és gazdáik ugyanis ravaszok. kitiltják őket néha, hogy legyenek gyanúsak. nekem épp ez lett gyanús.

Törölt felhasználó 2007. 09. 14. 20:39
Ok, köszi a választ:)

1. Szerintem úgy illene, ha leírnád. Ha már állandóan hivatkozol rá, és nem csak te, lassan minden új nick is azonnal "bértolnokozik" (persze mindig csak az egyik oldalon), akkor innentől két korrekt eljárás van: vagy leírod, kikre gondolsz, vagy többet nem használod ezt a fordulatot. Minden más nem korrekt. Persze, felvállalhatod ezt is:)
2. Ha bármilyen okból továbbra sem akarod leírni, én természetesen elfogadom ezt a döntést. Így privátban kérlek, írd meg, természetesen diszkréten kezelem. penznyelo@freemail.hu
tokos. 2007. 09. 14. 20:36
Remélem mögöttem azért nem tételezel fel egyetlen balost sem, mert akkor rosszul leszek.
Törölt felhasználó 2007. 09. 14. 20:31
Előzmény: #4313  Törölt felhasználó
Szia Penznyelő!

Kérésed, kérdésed jogos.
Tegyük fel, leírom.
1, nem 100 %, tévedhetek is, mondjuk 80 % valószínűséget adok ezeknek az "együtteseknek." , melyek mögött gyakorlatilag ugyanaz a személy húzódik meg.Ugyanakkor van, hogy több személy (iroda, csoport, tökmindegy ) írogat egyetlen nicknéven. Ilyen is van. Persze csak szerintem.

2, Ha ezeket leírom, 4 oldalon keresztül minenki azzal fog foglalkozni, hogy ügyesen nevetségessé tegye ezen állításaimat.
Privátban nincs akadálya.
Ezt az értelmetlen vitasorozatot elkerülném. Amúgy is, folyamatos a provokáció, hogy legyen "téma", tudjanak dolgozni,. Saját magukkal nehezen vitáznak,de már volt olyan érzésem, hogy "jobboldali" -nak magát kiadó két fontos cél érdekében ténykedett itt.
Egyik : ordenáré hülyeségeket és ostoba habitust sugallva lejártja az úgynevezett "jobboldalt". Másik, ha nincs épp téma, akkor belép, mond valami zöldséget, és máris rácsatlakoznak egy csomóan, lehet dolgozni tovább.

Szia !
tokos. 2007. 09. 14. 20:31
Előzmény: #4310  Törölt felhasználó
Keresgélhettél volna, mert ez így olyan hiszek Istenben, vagy mégse dolog.

Amúgy, ha jól gondolom, ellentmond az általad leírtaknak az, hogy a Bokros-csomag után jelentősen csökkent a GDP arányos adósság, csökkent az alapkamat, ugyanakkor 97,98-ban a GDP arányos hiány mégis nőtt.
Törölt felhasználó 2007. 09. 14. 20:19
Előzmény: #4303  Törölt felhasználó

tőled semmit.
csuloktata-nak írtam, csak Te valami megmagyarázhatatlan okból magadra vetted.

ezt írta ugyanis csuloktata (tehát nem Te):

"Erre mondta Sós Károly Attila, hogy a Fidesz (szerinte) demagóg retorikát követett, de nem úgy cselekedett. Ezzel szemben a Megyo- Fleto kettősnek nem csak a retorikája volt demagóg"

így már érthető?
Törölt felhasználó 2007. 09. 14. 20:13
Előzmény: #4308  Törölt felhasználó
drop. igazad van. helyesen: kijelentéseket
Törölt felhasználó 2007. 09. 14. 20:12
Előzmény: #4311  Törölt felhasználó
DLPH:
"Van itt mire felfigyelni, pld. a 3-4 nicken egyszerre írogató kormánypártok által adóforintokból fizetett piárosokra az interneten. .Ahhoz már pofa kell, hogy jobban megélnek ebből, mint egy kétkezi melós családfenntartó."
Csak egy kérdésem van: konkrtan 3-4 nickről beszélsz, kik ők? Nevezd meg őket. Konkrétan.
Törölt felhasználó 2007. 09. 14. 20:09
Előzmény: #4307  pampa
pampa!

ha jól emlékszem erről (kire szavaztál) pénznyelővel már vitatkoztál.
Beírásaid alapján nekem is értelmesebbnek tünsz annál, hogy át lettél volna verve.
Törölt felhasználó 2007. 09. 14. 20:07
Előzmény: #4198  Törölt felhasználó
GaborGabor

Nono.

"Védd meg a gondolataid de ne a téged kritizáló személyének támadásával "

Kik volnának ők? A bértollnokok?
Utolsó hsz-em 1 év bértollnok viselkedéstan.
Hogy te ezt nem hiszed el? Hogy te rájöttél, hogy én magamnak sajátítottam ki az első sértés jogát? Mondhatnám, nem hat meg, de ere megorrolnál. Szvsz olyankorú gyerekeim vannak, mint te. Ehhez képest roppant bölcselettel figyeltél fel a tűrhetetlen stílusomra. Inkább ne jó? Van itt mire felfigyelni, pld. a 3-4 nicken egyszerre írogató kormánypártok által adóforintokból fizetett piárosokra az interneten. .Ahhoz már pofa kell, hogy jobban megélnek ebből, mint egy kétkezi melós családfenntartó.

Kit is támadtam már megint? Kezd olybá tűnni, mintha kellemesen belehelyezkednél abba a nézőpontba, hogy ha megszólalok, az mindjárt támadás. Maradj ott ha kedved tartja, nekem mindegy.

Ez a totyik és a fórum nem tőzsdei része
egy eszköz a folyamatos szócséplésre valamiről, ami a napnál is világosabb, és amit egy hadseregnyi fizettett propagandista hivatásból negál. Semmi sem az, aminek látszik. .
Természetesen nem kell elhinni. Azt sem, hogy ne csinálj iyenkor semmit a tőzsdén. Nem biztonságos.

Legyen szép napod kedves fórumtárs. Várj még 20 évet, és akkor döntsd el, hogy mi igaz és mi sem.
Törölt felhasználó 2007. 09. 14. 20:06
Előzmény: #4304  tokos.
tokos
Nem fogok keresgélni, de marhaság.

Ha valódi összehasonlítást akarsz nézd az elsődleges egyenleget. Akkor kiderül, hogy Bokros távozása után nem igazán szállt el a költségvetés a Horn időben, valszeg kiderül, hogy előző állításod hamis.
Kiderül hogy nem folt semmiféle csendes kiigazítás fidesznyik időkben.

Érdekességként. egyszer megpróbáltam összeállítani, egy költségvetési kiadási (adósságszolgálat nélkülit) trendet dezinflálva. Nem igazán jött össze mert sz@rok az általam ismert hozzáférési források, de egyszer, ha lesz időm megcsinálom. Az alapján amit össze tudtam hozni, egszer volt csendes kiigazítás, M-Gy váltás után, de csak egy évig. Persze mivel az adatok sz@rok ez még nem vehető komolyra.

Off

Sajna nem USA , itthon vagyok teli melóval, nem nagyon érek rá.
És a viták is meddővé váltak. Mindenki ismétli korábbi önmagát. Hajrá Újpest, hajrá Fradi. Én újpest voltam, amig volt foci, de van?
Kb. itt tartunk politikában is, és a fórum szinvonalában.

On
Törölt felhasználó 2007. 09. 14. 20:02
Előzmény: #4292  Törölt felhasználó
Ez hihetetlen: minek ír, aki nem olvassa végig az egészet?

Drop:
"Mindig ki lehet ragadni elfogult módon adatokat, csak nincsen értelme."
Az egész onnan indult, hogy LET írt egy korrekt, de hiányos összefoglalást az elmúlt évek nagy gazdaságpolitikai hibáiból. Ezt kiegészítettem kihagyott tényekkel. Aztán innen indult a vita, hogy LET nem túl objektív hozzáállásal Megyó béremeltetését ÁHT-t súlyosan terhelően, Orbán kisebbnek gondolt béremelésének meg bevételgerjesztő oldalát emelte ki. Erre írtam komment, vélemény és szöveg nélkül - ahogy te is láttad, ismételten - le azt a tény, hogy kisebbnek gondolt béremelés nem kisebb, hanem nyagyobb volt. Amit írsz abban igazad van, de ennek ellenkezőjéről egy szót nem írtam. Olvasd végig.
Törölt felhasználó 2007. 09. 14. 19:35
Előzmény: #4296  Törölt felhasználó
fretek,
"engedj meg egy tanácsot: lehetőleg kerüld a normatív kijelentésedet"
Bocs, de a saját kijelentésemet nem tudom kerülni, még ha megszakadok, akkor sem :)
pampa 2007. 09. 14. 19:21
Előzmény: #4306  Törölt felhasználó
kanyisz

Nem vagyok párthoz kötődő,ezért mindíg az adott kampány során választok.
Én elismerem hogy most nagyon megvezettek és megfogadtam hogy a lehetőségere álló eszközök segítségével minden szinten küzdök ellenük hogy mégegyszer ezt ne tudják megjátszani.
Engem becsaptak,az én szavazatomat kicsalták.
Törölt felhasználó 2007. 09. 14. 18:55
Előzmény: #4305  tokos.
Az ÁFA csökkentésről meg annyit, hogy az élelmiszer, gáz ÁFA a kormányrakerülésükkor 12 % volt. Most mennyi is???
Tehát amikor a 25 %- os általános kulcs csökkentéséről beszélünk, akkor zárójelben ezt is illene megemlíteni...
tokos. 2007. 09. 14. 18:52
Előzmény: #4303  Törölt felhasználó
Na igen ez is elég durva volt, de a legdurvább az az Áfa csökkentése szerintem.
tokos. 2007. 09. 14. 18:50
Előzmény: #4302  Törölt felhasználó
Szerintem igaz, de esetleg cáfold meg.

Amúgy a GDP arányos hiány nem nagyon haladta vona meg az 5 százalékot, ha kivonod az egyszeri tételeket, meg a 100 napot. Hornéknál több volt. Ha nem hiszed, némi bizonyíték:

link

Amúgy mi van veled?

Figyelem, hogy olyan utolérhetetlen időpontokban írogatsz.

Ha rosszhiszemű lennék, azt mondanám, hogy kimentél az USÁ-ba dolgozni, a tetveket meg, akiket megszavaztál, itthagytad nekünk, hogy élvezzük ahogy szívják a vérünket.

Remélem nem ez van, mert nagyon csalódott lennék.
Törölt felhasználó 2007. 09. 14. 18:45
Előzmény: #4291  Törölt felhasználó
Fretek!

Mit is vársz el tőlem?
Még egyszer: Fleto hazudott, hazudik.
Te azt minek tartod, amikor a kormánya által beterjeszett, parlament álta elfogadott adócsomag (járulék csökkentés, tételes EHO eltörlése) már el volt fogadva. Érted? Nem igéret, nem program! El volt fogadva a törvény, csak 2007.01.01.- én lépett volna hatályba! Ezt reklámozva, ennek ismeretében ment le a 2006- os kampány! S mint megtudtuk, nyilvánvaló volt az államháztartás tarthatatlan helyzete. Ezért az egész csomagot (mely előtte 9 hónapig a csapból folyt!) kidobják, s úgy csináltak, mintha semmi közük nem lenne hozzá!
Ez nem igéret volt, ez nem jelszó volt. Hazudott! Tehát ez ügyben Fletónak írogass, s felé közöld az "elvárásaidat"
Törölt felhasználó 2007. 09. 14. 18:38
Előzmény: #4299  tokos.
ugye ez nem komoly, hogy ilyeneket írsz?
pampa 2007. 09. 14. 18:29
Előzmény: #4298  Törölt felhasználó
fretek

Én igen,mert rá szavaztam,sajnos.

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek