Nem kell aggódni egy sávon belül tartják . Az elemzői célár 6750- jét nagy csinnadrattával megírták . De azt már Concorde-os “ barátaink” is utólag tették hozzá , hogy mindenhez 550 Ft-ős osztalékra számítanak . Vagyis szerintük a 7300- át is megéri 😂😂
Uramatyám, ez a mondás... Még az ősöktől sem hallottam ilyen béna szöveget. Te valami vén boomer vagy, aki itt éli ki magát, itt trollkodik? Nem fogy a "zsozsó", a legkevésbé sem, köszöni, jól van, bőven van. A tőzsde csak hobbi nálam, szórakozás, nem ez a fő befektetési területem. "Aprópénzzel" játszok itt. Ha nem tűnt volna fel, adózással összefüggő észrevételem volt. Nem az aprópénzre van szükségem, amivel itt benn vagyok. A 7000-es ár miatt sem aggódom, jövő májusra 8500 simán lesz. Egész egyértelműen azon gondolkoztam, hogy... áhh, nem is magyarázom, nem fogod érteni. Felesleges. Majd, ha fizetsz érte, adok tanácsot. :)
"Javaslom tovabbà a üzleti hírek helyett a Kiskegyed vagy színes RTV elôfizetést": Miről beszélsz??? Nem tudom mit tolsz, de szerintem le kellene állni vele.
Sztem jol vagyunk most itt. +/- 200 Ft. Igazabol ez egy realis ár, nagy osztalekkal talan kicsit tobb. Szerintem az arfolyamot az dobhatja majd meg ha gyengül a forint így nô a nyereseg valamint új projekteket jelentenek be. Ha ezekben nem bízol ne vegyel az emelkedesre. Akkor viszon simàn jo osztaleknak is. Persze ha újra 350 es euroval kalkulasz es szereted a kiszamíthatosagot vegyêl àllampapírt. Javaslom tovabbà a üzleti hírek helyett a Kiskegyed vagy színes RTV elôfizetést, kevesebb stresszes info es hidd el jobban telnek majd a napok.
En úgy tippeltem, hogy 7000 alá nem fog benézni. Azon gondolkozom, hogy realizálni kellene ezt a mostani veszteséget. Pluszban van az évem (15% SZJA), viszont itt ez a mostani mínusz. Oké, hogy fel fog ez menni, de attól adót még kell fizetni. Ha (akár napon belül) ki majd újra beszállnék kicsit lentebb, akkor az adás-vétel díja is meglenne. De amilyen szerencsém van, nem tudom majd visszavenni vagy megindul majd felfelé, mint az őrült.
Üdv mindenkinek.Még soha nem volt nyomdám,de már egy ideje figyelgetem.Ebben a korrekcióban meddig várjátok le,kb hol érdemes beszállni?Osztalékot mennyit fizethet az idei év után.Köszi a válaszokat.
Állami Nyomda