Ezek mind olyan dolgok amire jövőre választ kapunk . A nyomda szépen fejlődik . Vágás rá ott lesz 9000 körül . De ha tévednék és csak 8000 lesz akkor sem esnék kétségbe . Ha nem nyer a Fidesz , akkor a Tisza szerinted tönkreteszi az MBH bankot ? Ne hidd …
Nyárra úgyis ATH lesz. Korabban csak akkor fog elszállni, ha a Közel-Keleten, Afrikában vagy Amerikában újabb nagy megrendelések érkeznek. Elég nagy esély van újabb projektekre.
Szerintem se. De nagy esés se talán. marad a 7100 plusz minusz 200Ft. Nagyon rossz hír nincs, talan inkább jobb hogy nőtt a marzs. A forgalmat meg majd felnyomjak ha rááll a csapat. Úgy fogom fel higy most fejlesztesi körök voltak/lesznek. emelett jó hogy nőtt az EPS. Forgalmat meg majd a sales team felporgeti csak most nem ezen volt a fokusz. Nagyobb nyeresegesseg sztem pozitívabb mint a forgalom. Meglatjuk. Ez long reszveny.
Szerintem se. De nagy esés se talán. marad a 7100 plusz minusz 200Ft. Nagyon rossz hír nincs, talan inkább jobb hogy nőtt a marzs. A forgalmat meg majd felnyomjak ha rááll a csapat. Úgy fogom fel higy most fejlesztesi körök voltak/lesznek. emelett jó hogy nőtt az EPS. Forgalmat meg majd a sales team felporgeti csak most nem ezen volt a fokusz. Nagyobb nyeresegesseg sztem pozitívabb mint a forgalom. Meglatjuk. Ez long reszveny.
Ebbű nem lesz kitörés! Szerintem 7000Ft alá esik rövid távon.... aztán persze később ki tudja Mindenestere a 8K-9K -s vicceket csak zárt körben és igen tudatlanoknak sütögessétek el !
Ha a Fidesz nyer biztos , ha nem nyer valószínűleg akkor is feltolják egy 10 Kra . Pressztizsből is . . Egyébként úgy fogalmaztam hosszútávú spekulációs céllal ..😂
2024 első három negyedévében közel 5,9 mrdFt volt az adózott nyereség - 2025-ben az első három negyedévben 7,3 mrdFt tavaly az első három negyedév alapján a kifizethető osztalék ( 85%-át fizeti ki a teljesnek ) 339 Ft volt - 2025-ben 419 Ft hát ez rettenetes - sajnos a portfóliós ember lefele beszéli - én inkább a fentiekből ítélek
az első három negyedév nyeresége alapján, ami 7,3 mrdFt és a tavalyi kifizetési rátával ( 85% ) számolva eddig 420 Ft valószínűsíthető + a negyedik negyedév egy részvényre eső nyereségének a 85%-a - szerintem reálisan 520 Ft körül lesz jövőre az osztalék - ha nagyon jó lesz a negyedik negyedév pl olyan mint a 2024-es, akkor 535 Ft lehet a kifizetés
Ezt miből számolta ki? Matematikus Ön? A mostani jelentés eredménye arányosítva durván 650-670 forintos éves EPS-t mutat. Az utóbbi két évben kb. 85%-os volt a kifizetés. Ez így 550 forintos osztalékot valószínűsít.
A rossz hír, hogy 2024 harmadik negyedévéhez képest csak pár százalékkal ugyan, de csökkent az árbevétel, az ebitda és a profit. És továbbra sem képesek negyedéves adatokat közölni.
Állami Nyomda