2022-ben 1850 körül volt a papír, amikor a csúcson volt még nyár előtt. Aztán onnan volt zakó, igaz osztit is fizetett. Idén szerintem már láttuk a csúcsot. Jelenleg drága sajnos. Pedig jó cég, de...
Akkor úgy lett, ahogy ezt kedden megjósoltuk. Azért hétfőn nem adom oda 1600-ért senkinek. Főleg, hogy benne van majdnem 600 Ft eredménytartalékban. A 2023-as év sem lesz rosszabb. Csak eljön az osztalékpapírok ideje. Egyébként a Zwackot kihagytad. Az lesz a következő, csak negyedév késésben van az üzleti évük.
Az amit a covid miatt nem fizettek ki 2020 után. Azt ígérték egyébként, hogy konszolidált környezetben ki fogják fizetni. Úgy látszik ez még nem az a helyzet....................
Ok. Köszi, azt pont nem nyitottam meg. Ami érdekes, hogy az eredménytartalékban van pontosan 7.88 milliárd forint, ebből lehet(ne) komolyabb osztalékot is fizetni, de sajnos bátortalanok, pedig a duplája is simán beleférne..!
Én nem találtam semmit az osztalékkal kapcsolatban, csupán ezt : A napirendi pontokhoz kapcsolódó határozati javaslatok és az előterjesztések 2023. március 24-től megtekinthetők a
Társaság (www.any.hu) és a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
ha 156 Ft az osztalék a 14794650 db részvényre vetítve, akkor összesen 2,3 mrdFt kerül kifizetésre - ha ez így lesz és a saját részvényt is visszaosztják akkor lesz 160 Ft az osztalék - lehet, hogy így lesz
2,244 mrdFt nyereség osztva az összes részvénnyel, az 151 Ft nagyságrendileg 2,244 mrdFt nyereség osztva az összes részvényből levonva a saját részvény, az 156 Ft tehát szerintem ez már a saját részvényre jutó visszaosztása után 156 Ft
Törölt felhasználó2023. 03. 10. 17:41
Tehát1750-1850ft lesz osztiig.mndenki csináljon amit akar,én nem vennék kicsi részvényeket az biztos.meg OTP.mol jó lehet osztiig.duna esetleg .de minden más oltári lutri most ebben az allhaboruban.
Állami Nyomda