Robotka úgyis bármi áron megveszi. 5000-5150 eladás. támaszon meg vesz, mintha nem lenne holnap. olajár csökken. ha a dízel margin csökken, game over. amúgy is.
Gondolom az elmúlt 16 év kormányzati cselekményekre értetted, mert akkor ok. A jelenlegit nem tudjátok gazdasági visszaélésekkel vádolni, max. feltételeztek egy jövőt.
Még nem látom,sőt a közpénz védelme nagyon erős a kormányban. Nyilván olyan biztosan nem lesz ,mint az elmúlt 16 évben....., ne is legyen,mert akkor a BÉT részvényeinek is annyi.
ok. Csak meggyőződésed szerint cselekedj, én örömöm bőven másodlagos. Nem vagyok korrekt, mert én látok túlárazott szerződéseket, alapítványokon átcsorgatott milliárdokat.
úristen ... már 4938? Akkor szerinted jól döntöttem hogy 32-n már eladtam? Alacsony fogalommal esik... Ezt a robot délutánra simán felhúzza 5ig 5000re... Mit gondolsz?
én mindent elhiszek neked, ha ez boldoggá tesz téged! Nem kívánom politikai síkra terelni a csevegést, de feltételezésekre nem adok! Osztalékot sem adnak arra! Lopás és nem lopás, mindkettő feltételezés és az érdekek..... Nem egy maszületett bárány vagyok, de már azt sem tudom elhinni, amit bizonyítanak. Egyelőre, egyoldalú fröcsögést látok, naponta változik az is. Erre nincs mit tenni, csak adni, venni, egyfolytában!! A többi le van tojva!😃😃 r4938
Itt a fórumon , aki tagadja, hogy a kormányváltásnak nincs nagyságrendi jelentőssége a MOL árfolyam emelkedésében, azzal felesleges beszélgetni. Persze egy részvényes mindig csak a jót akarja látni, a céges kritikát már nem viseli el . Balinnak üzenve: amit leírtam az mind igaz, ezért sem cáfoltad, inkább egy hangzatos populista váddal illettél. Jót nevettem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.