Én shortoltam ma egy jót, majdnem a tetején vétel, itt 4090 - nél meg eladás. Jó kör volt, de nem indult meg a lejtmenet amennyire számítottam rá, nagyon lassú csorgás van, és a 4100 környéke fogja, szóval elég bizonytalanul adogatják. Persze aztán még lehet, hogy kap egy löketet, aztán borul a bili, de trenddel szemben azért necces menni, még ha azt is mutatja az ábra, hogy fordulási, vagy legalábbis megtorpanási jelek vannak. Még ha az Erste azt is mondja...
Azért nem gondolom hogy beárazták a Nisht mert a többi olajosnak a chartja olyan rajzot mutat mint a Mollé.Az olaj àr alakulása mozgatta az árfolyamukat azt lehetett megfigyelni eddig.A jelenlegi történések alapján 100 dollár felé megint benéz az olaj ősszel így nish nélkül is ezek alapján közelebb lesz az rv a 6000 hez évégén mint 5000 hez.
ERSTEMOL: Eladási jelzést adott A múlt hét során eladási jelzést adott a MOL, melynek megfelelően meg is indult az árfolyam korrekciója. A negatív irányú korrekció pénteken megtört a MOL Új Európa Alapítvány megszűnéséhez kapcsolódó, egyébként vártnak megfelelő hírre és a mai olajár emelkedés hatására. Ezeknek köszönhetőn a MOL árfolyama visszatesztelte az 5.145 forintos történelmi csúcsot. A felpattanást ugyanakkor átmenetinek gondoljuk és a negatív irányú korrekciót tartjuk a fő meghatározó iránynak. Az RSI továbbra is túlvettséget mutat. Támasz és ellenállás szintek
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.