Őszintén bevallom, hogy azt még én sem gondoltam, hogy már ma átviszi az 5K-t. Pedig megkaptam már párszor, hogy én extrém optimista vagyok. Lehet ezt is át kell majd érzékelni a fejlemények tükrében! 😃
Valóban az látható, mintha az alapítványok miatt lenne magas az osztalék, de nem így van. Már az alapítványi részvénypakk előtti évben is így volt. Jövőre is várható, hogy egy rendkívüli osztalékkal megfejelik az alap osztalékot. Viszont százalékosan csökkenni fog az osztalék a részvény árához képest, de 6-8% éves osztalékot el fog érni továbbra is, mint a többi olajos papír.
Ez egy kiváló realizálási lehetőség nekünk főleg mert a későn ébredő balekok megadják az árát, aztán a cég segít betömni az államháztartás réseit és az Euro bevezetését is köszönjük meg a MOL-nak!!!!
Vannak itt olyanok, igen, én viszont tényeket írok. A két nagy kötés nem vitte arrébb az árat. Nézd meg a kötéslistát, és majd te is azt látod, amit én! :)
hold 66,gold 66. Csupa sátáni szám. Akkor most adjuk,mert lehet jövőre nem fizet osztalékot?Az előbb azt írta Tomti hogy ne csináljunk osztalékrészvényt belőle. Most akkor az vagy nem az? Egyelőre megy ez. Osztalékig mindenképpen.
Szerintem egy darabig nem jön. Valószínűleg végig shortolna 4500-tól TS44-el a MOL-t. És nagyon kalimpált itt, hogy nem fogja átvinni az 5K-t. Sajnálom, mert tipikus tapasztalatlanság által hajtott lelkesedés látszott az írásain. A TA- val kapcsolatos figyelmeztetéseket meg elengedte a füle mögött. Nem a TA a hókuszpókusz, hanem az amit ő művelt vele.
Ezt kérdeztem én is kb. 1 hónapja. Az én véleményem az hogy nem lesz 8-10% oszti az árfolyamhoz nézve. Szerintem az alapítványok miatt volt ilyen magas + extra is volt. Lehet ez visszaesik, de ne így legyen!
Mérget ne vegyél, de .most nem lesz nagyobb esés. Egy csomó hír van, lesz még ami tartja. Plusz közel már a jövő évi osztalék. Sokan beszoktak rá vásarolni már ősszel.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.