A csatornám teteje is közel van már. Persze azok sem betonfalak. Nem tudom. RSI is megkoccolja lassan a 80-at. Azért vakhitem nekem sincs. Ha igaz a matek aug 20 előtt lennie kell egy csúcsnak! De ez csak TA. Az meg metréfált már sokakat!
...és ha bejelentik, (szeptember első napjaiban) az után a vágás napja max 10 nap, addig rally inkább, és a kifizetés pedig általában 8 nap alatt lemegy....milyen korrekcióra gondoltál? Addig meg van sajnos 3-4 hét, esetleg ott lehetne, de akkor ma is lehetett volna....
Érdekes még, hogy egyre gyengébbek a mini korrekciók is. Időben hasonló lefutásuak voltak, de 4258-nál volt a legmeredekebb és ott ment a legmélyebbre is. Aztán a 4700-nál már csak oldalazás lett belőle. A heves megindulás mindegyik után hasonló. Minden az elementáris vételi erőre utal. Nem hagyja a bika, hogy letörjék a szarvát!
Én az osztalék időpontjának bejelentésekor tudok elképzelni egy korrekciót, ha hagynak rá időt a vágás előtt.Pl. jövő héten bejelentik, de csak szeptember végén lesz a vágás.
Kellett a lendület a 4700 áttöréseéhez, biztos konszolidálódik most. Nekem kicsit túl sűrűnek tűnik egyébként ez a zóna. 4700, 4830-50, 4950. Miközben a százalékok jelentősebben eltérnek.
Megint ott jár, záró erős lesz. Szerintem osztifizetés előtt nem fér már bele jelentős korrekció. Azt követően szerintem visszamegy a charton lévő támaszig, majd onnan újra elindul.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.