Az a baj, hiába veszek nagy levegőt, az rajtad nem fog változtatni. Ugyan úgy fogod azután is értelmetlenül nyomatni itt és nem az OTP topikban, h mennyire szar szerinted az OTP. Ezen rajtad kívül senki nem tud változtatni. Ha leállsz vele, mások sem fognak egy idő után piszkálni miatta és az mindenkinek jó lesz, aki ebben a topikban a MOL-ra kíváncsi. Ha mindenképp késztetést érzel, h az OTP-ről beszélgess, vegyél egy nagy levegőt te és fáradj át abba a topikba és ott folytathatod róla az eszmecserét, ez MARADJON MOL-nak!
Ezek 30 perces adatok... nem az RSI miatt tettem be, hanem hogy a tegnapi nagyobb fogalom hová koncentrálódott időben... Miután lecsökkent a fogalom, azonnal esni is kezdett... A robot pont akkor kezdett el venni nagy volumenben, amikor az olaj durván emelkedni kezdett... És akkor állt le amikor az órás RSI már elérte a szintet... Amúgy most már a napi RSI is 70 felett van... (real time)
Nem zaklattalak, szóvá tettem, h nem azzal foglalkozol, amiről a topik szól, ahogy azt mások is megtették már itt másokkal is. Az meg, h mikor mit veszek, engedd már meg, h az én dolgom legyen. Nem kértem a tanácsodat, h mikor vegyek OTP-t, ha kértem volna sem itt tenném, hanem az erre szakosodott MÁSIK topikban. Egyébként megnyugtatásodra közölném, h nem áll szándékomban venni se OTP-t, se MOL-t, van elég mindkettőből. Pusztán csak jó lenne, ha minden topik arról szólna, amire létrehozták és nem másról.
Rosszul tetted. Szerintem 11500-ig simán lecsoeoghat, de akár 11K-ig is. Számtalanszor csinált már ilyet a Richter. Vezetőséget meg nem érdekli. Lesz majd újra 12 K felett. 11 K felett még komfortosak. Valahol ott van a BV.
Tényközlés volt. Senkit nem szapultam. Szokás szerint jössz és rám támadsz, mintha valami rémségeset tettem volna! Vedd az OTP-det. Állj alá, ne engem zaklass!
És az OTP-nek mennyire van a MOL topikban relevanciája, h éppen mit csinál? Semennyire. Ha arról akarsz beszélni, van rá másik topik. Végre senki szóba sem hozta már mióta az OTP-t itt, erre jössz megint te és rákezdesz. Utána meg csodálkozol, ha állandóan neked tapadnak, meg a MOL-lal húznak, mikor mártírkodva eltűnsz napokra/hetekre. Ha a téged szapuló OTP-sek befejezik, akkor neked is be lehetne és mindenhol arról a részvényről lenne csak szó, amiről a topik szól.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.