Félre értettél. Nem shortolom a rv-t. Tulaj vagyok.Emelkedést szeretnék,csak amit írtál félrevezetőnek tűnt és csak javítottam. Nem volt szándékomban a támadás,csak a tények közlése.
Bocsánat ha nyereség arányosan valami 2-5% os változást jelent kb lényegtelen, van egy csomó tétel ami ennél nagyobb differenciát generál. Szorótételről beszélgetünk. 500 ft os részvényenkénti osztaléknál 25 ft kevesebb fogsz kapni akkor beshortolod a részvényt.
A "játszotta át" durva csúsztatás... az elkótyavetyélte már közelebb áll a valósághoz,de az igazság az,hogy akkora sz@rban volt az ország,hogy pénzt kellett szerezni valahonnan....Aggitpropp duma nélkül......
Vagy ki vette vissza a kétforintost ötért, azaz a 2400 ft-os részvényt 3000-ért, és neveztette magát suvenerista nacionalistának....szerintem belátta, hogy fura valami, ezért a továbbiakban üzleti kérdésekkel már nem foglalkozott.....persze az üzlethez két partner kell, a lopáshoz elég egy is...
Én is reagálnék az imént elhangzottakra, mivel úgy érzem, ez a demagóg agyhalott gondolkodás nem ide való. Valaki szerint az elmúlt rendszer jó volt, jól éltünk...pörgött a gazdaság, minden jó volt, most meg lecseréljük egy rosszabbra....Már nem 18 vagyok se nem 32....egy kicsit belelátok a dolgokba. Elmondom mi volt az Orbáni rendszer lényege, Úniós pénzek lenyúlása mocskos túlszámlázással, és táskás emberek, Apeh adatbázis, mrd ft-os nyereség cég megnéz megszerez fenyeget elvesz, külföldi mrd fölött termelő cég, projekt lemásol, törvényt hoz a külföldi ellen, és kész gondolat nem kell, csak másolni, és nemzetinek hívni, aztán ész nélkül túlszámlázni. Létrehozni cégeket amik mindent is csinálnak, aztán a tevékenységet alvállalkozókkal csináltatni, majd egyes tevékenységeket 100x-os áron számlázni. És még sokan csodálkoznak hogyan jutott el a rendőrség, honvédség, egészségügy idáig. Teljes sajtót megvenni, leuralni, nyugdíjjast félelemben tartani, mindig félelemképet krreálni.... Ez volt nem több nem kevesebb, közben a Fidesz java része buta mint a tiök a diplomához nem kell nyelvizsga, minek nyelveket beszélni, hanyatló nyugat....ahhha.. Azt senki sem vitatja, hogy Orbánnak voltak jó meglátásai az energia a bevándorlás, a gazdaság terén. De hogy az stratégia hogy minden céget szarrá adóztatunk...hogy dögöljönek éhen....miközben 2025-ben a külügyminiszter 2mrd Ft-ot repült el mert megteheti...a Ft mélyrepülését se indokolta semmi csupán a direkt leértékelő politika.Mikor valaki ezt a régi rendszert visszasírja, azért azt látni kell, az elmúlt 4 évben únius pénzek nélkül semmit se növekedtünk.......80% a kivitelünknek Németországhoz kapcsolódik....tetszik vagy nem , ja és a régi rendszer lopott milliók nélkül pillanatok alatt omlik össze. a kinaiak a támogatások miatt jöttek, nem szeretetből. Ki akarja, hogy az legyen az ára, hogy a vizeinket megmérgezik cserébe jó a növekedés...érdekes kérdések ezek. Hosszű távon egy ilyen Orbáni rendszer bukásra van ítélve, a pumpált ingatlanárak meg csak kódolják bele a rendszerbe a bukást.....vége van..elment új országot rendszert építünk, vegyük végre észre a régi megbukott....felejtsük végre el.... Többet nem akarok ilyen szöveget írni, Mol emelkedj, kell az ATH nekem .
-VG-Technikai:-Mol.-Megtorpant a lendületes emelkedés a Mol árfolyamában, a 4 227 forintos ellenállást nem tudta áttörni. A korrekció során a 4 100 forintos támasz egyelőre nem sérült, erre érdemes a következő időszakban figyelni. Az indikátorok még nem adtak eladási jelzést, de emelkedhet a volatilitás. OTP: trendszerű elmozdulás várható az árfolyamban, csapkodó mozgás a BÉT-en - Világgazdaság
Megfordítom a szemléleted: olyan nagy az Orbán rajongásod, hogy nem látod, a jogállamiság most épül vissza. Vitázni azzal nem érdemes aki annyit ír : kuka. Szerintem engedjük el , mert szétverjük a topikot.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.