Ok, ahogy igértem hozok egy kis szépirodalmat. "Hül egy kicsit az RSI" az is a vizet keresi. Pirosodik egész szépen, papírzsepi készenlétben "Nekimegy az ATH-nak" De biztos ez? Már bocsánat.. Ha éppen ma nem, talán holnap, Az örök remény így kóstolgat. Ne kóstolgass, maradj velem, mert a fejem falba verem. Örömömet széjjel osztom, "Márpedig ez paradoxon" "Semmi nincsen köbe vésve" De hogy legyen, teszek érte. Keresgélj a kövek alatt, Vésegetek, könnyem fakad. Amíg piros ne is keress, De ha zöldül, velem nevess Megbiztatlak téged innen: Most vegyél Molt, szinte "ingyen"
Pótköltségvetés hozhat még meglepetéseket augusztusban. Sajnos nincs sok cég hazánkban ahonnan forrásokat lehet elvonni. Remélhetőleg ez nem következik be, de kockázat nem elhanyagolható. Kormány terve, hogy a különadókat legkésőbb 2028-ig teljesen kivezeti, addig viszont 16 év rombolását helyre kell hozni. EU forrásokkal gazdasági felfutás várható, így a kivezetésekkel 2028-ra BÉT részvényei rekord magasságba emelkedhetnek. pl. MOL 7-8000 Ft , ebben segíthet a KEKVA alapítványok felszámolása és Hernádi távozása.
Engedj meg par apro kiegeszitest az elemzeshez. 1)A lefele meno korrekciokat nem szokas 1-5-el szamozni. Szokasos a betu, a-b-c vagy komplex WXY betujkkel jelezni a lejtmeneteknel a csucsok helyeit. , 2)Az eros ellenallas technikailag a fibo62, (nem fibo78) ami itt 4150, es ezt a szintet mar attorte. AZ elso (X) csucsot is attorte. Innentol igen jo az esely arra, hogy kitor a (3) csucsa, 4472 fole. . 3)Egyelore semmi jele, hogy realizalasi fazis indult. Az utolso kis fokozatu support a 4031. Amig azt nem tori le, addig NAPOS tf invesztoroknak felfele kell varni a folytatast. . Szerintem igy kell szamozni a MOL HETES es NAPOS chartjat, lasd lennt. A target 5000-5200, az nem is sokkal van az eddigi csucs, 4472 folott. ,
A MOL vegre kiszabadult az "allami fejostehen" es "allami kekva penzszivattyu" szerencsetlen szerepebol, es van jo eselye hogy vegre normalis Olajtarsasag legyen. . https://imgur.com/a/7W16DMk
Július 31-én megszűnnek a KEKVA-k, benne az MCC is. Azaz - vélem - a MOL augusztus 1-től fizetheti az oszatlékot. Talán lesz erről nemsokára hivatalos közlés. https://telex.hu/belfold/2026/07/14/kekva-kozerdeku-vagyonkezelo-alapitvany-megszunes-magyar-kozlony
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.