Egy szóval nem mondtam hogy rossz story lesz ez. Viszont azt hogy mennyibe fog kerülni ez a móka azért kicsit árnyalhatja a dolgokat. És idén ment már eddig cca 30%-ot (mostani szintekhez képest),ami persze nem zárja ki az emelkedést,de azért én kicsit óvatosabb lennék. Egyelőre inkább adják,pedig holnapig van a határidő. Meglátjuk, örülnék ha holnaptól emelkedésre lenne itélve.
-Erste:-Az energetikai és olajcégeknek nem tesz jót az iráni megállapodás, ami nyomás alá helyezte a MOL árfolyamát is. Nem csak a csökkenő olajárról van szó, de a Hormuzi-szoros várható újranyitásával a finomítói, elsősorban dízel marzsok, valamint a petrolkémiai marzsok is a normális szintre mérséklődhetnek. A technikai kép borús, támasz 3.712 forintnál látható.Támasz és ellenállás szintek
Tényleg beárazták a + 1 finomítót, a szerb kúthálózatot? Szlovák, Horvát, Magyar, Szerb a térképen jó nagy tömb. Az összes finomító a MOL- é. Az oroszoktól nem akarnak legálisan terméket venni az EU- ban. Ukrán finomítók nem nagyon termelnek. Nem olyan rossz sztori lesz ez.
Azért ,mert az osztalék ezen a szinten több mint 8%. És elvileg 3 hónapon belül beesik ami lehet 317 ft lesz. És még ott van a NIS ,de szerintem azt már beárazták
Bízom benne hogy csak hirtelen kitört 'világbéke' hangulat + olaj le nyomja átmenetileg az árat. Ahogy bejelntik a nist up és oszti rally. Ha mégse nis akkor le de akkor oszti előtt fel igaz nem mindegy honnan
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.