Mit értesz az alatt, hogy az OTP után felfelé? Ha jól látom új mélypontot ütött ma az OTP árfolyam 40 K alatt és most is a tegnapi záró alatt forog. Zsinórban 6. napja esik.
Az elején vannak a beruházások, itt is, kamionok, autómaták, tömeges automaták, szervezeti költségek. Ugyanakkor szerintem ez azért fonros, mert az eu erölteti, nyomja, csak ezt nem híresztelik. A mol egy teljes folyamatot kínált és kezdett kiépíteni. Mit lehet akarni? Részfeladatokat? Az árstopokat kell kivenni, minden érjen annyit amennyit, ettől tud bármi működni hosszan...
Egyáltalán nem volt titok, hogy az első pár évben ki kell építeni a rendszert, és több pénzt kell bele tenni az elején, mint ami befolyik. Ezt a menedzsment is kommunikálta Pont ezért kell a hosszú távú koncesszió, mert egyébként senki nem vállalta volna, amit a MOL megcsinált. Szerintem senki más nem is tudta volna ilyen integrált módon. A MOL-nak már rendelkezésre álltak a rendszerhez szükséges elemek egy része, a feldolgozás oldalon. A korábbi szereplők Csak a jól tejelő részeket akarták. Ezért is működött részlegesen a rendszer Csak ki kellett egészíteni és integrálni. Ha jól tudom, a legutóbbi negyedév már plusszos lett a MOHU-nál. A rv. befektetés az egy hosszútávu gondolkodást igénylő dolog. Persze ettől még lehet pénzt keresni rövidtávú spekával is, csak sokkal kockázatosabban. Aki szerint ez a hulladék koncesszió csak bukó lesz, az téved. Én a felülvizsgálattól nem félek. Nincs mit vesztenie ezen a MOL-nak. Előnyben van ebben is, minden más próbáljozóval szemben. A mérete, a képességei alapján.
Kedves Frigyes! Aldiban 100 db-os extra vékony papírzsepi most akciós. Annyi a hátulütöje, hogy ha sokáig csinálja ezt a MOL, akkor hamar elfogy. Javaslat: hagyd megszáradni, ha jövö héten is folytatódik a trend,akkor újrahasznosítod. Mint a MOL a flakonokat.
Jó cikk, bár ezt kb lehetett tudni, hogy veszteséges az egész, és sokáig az is lesz. Mennyit is számolt Balin annak idején, plusz bevételt, nyereséget a Mohu-ból? Hány embert vádolt trollkodással, próbált lejáratni, hány embernek vette el a kedvét a fórumozástól, és hány embert csapott be azzal, milyen jó lesz ez a MOL-nak????
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.