én nem is kerestem, majd az keresse aki ezért kapja a fizetését. Te csinálod meg az összes munkát? Egyszemélyes cégedet vezeted? 😸 Homofób vagy? Félsz hogy erekciód lenne ha egy pasi hozzádérne? Vagy csak álszent vagy mint Semmilyen Zsolti bácsi? jól írtad, Orbán is azt hitte mindent lehet. Ő neki miért nézed el? Mi ez a kettős mérce?
40milliós fizetéssel nem tudtad megtalálni ami nekem 2perc volt. Nem érdekel a szerelmi életed petyával. Nálunk az anya az nő az apa az férfi. Kicsit feszültek vagytok. a sógor koma projekt már megy és majd most jön a "mindent lehet csak meg kell nyerni a választást. " a popkornt már megvettem.
fejezd mar abba.. napi szerelmes levél Viktornak megíródott már?... tudsz Orbán mottókat is? például: "sosem türtem a korrupciót"... ez az egyik kedvencem
a tisza mottó "mindent lehet csak választást kell nyerni". Anno volt egy ötletem. Értékarányosan cseréljük ez INAt az adria vezetékre. Azért ha nem kötődik be a NIS és horvátoknak nem kell kifizetni a büntetést és még felügyelet vagy valami hozzájuk kerül az eléggé odacsap az árfolyamnak. A horvát maki nagyon optimista volt. Bár szerintem annyi lehet benne (remélem nem több) hogy a horvát büntetést ledolgozzák tranzitdíjban a kamatokkal arányosan csökkentve a tranzitdíjat. Vagy még egy ledolgozás, a horvátok a büntetési összegből építsék ki az adria vezetékre egy nagyobb kapacitású csövet, esetleg ez menjen a kikötőnkhöz. de ne én találjam már ki nekik.
Így néz ki az alapítványoknál lévő Mol-részvénycsomag:
Mol-Új Európa Alapítvány 10,5 százalék (a náluk lévő részvények felét az államtól, másik felét az olajtársaságtól kapták)
Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány 10 százalék
Mathias Corvinus Collegium Alapítvány 10 százalék
Az Erste várakozása szerint a Mol is visszakaphatja a Mol Új Európa Alapítványnak adományozott 5,2 százalékos saját részvénycsomagját.Az elemző úgy véli, hogy mindez átláthatóbb tulajdonosi szerkezetet eredményezne, és a befektetők üdvözölnék, ha a saját részvények visszakerülnének a vállalathoz, hiszen gyakorlatilag ellenérték nélkül adták át őket 2021-ben./economx
-VG-Technikai:-Mol: kitörés, megnyílt a tér a 4375 forintos és a 4562 forintos árfolyam feléA Mol kitörése további emelkedés irányába mutathat. Az emelkedő trendvonal még nem tört meg, töréséig a trend folytatása az alapforgatókönyv. A Mol rövid távon technikailag az egyik legígéretesebb blue chip, de ha az 50 napos átlag alá csúszik az árfolyam, kérdéses lehet a folytatás. Fundamentálisan a Mol a globális olajcégekhez képest diszkonton forog (P/B közel 0,65), de ez részben a szabályozási kockázatokat és a kisebb piaci kapitalizációt tükrözi. A 4375 forintos ellenállás tesztelése valószínű (60 százalékos eséllyel); olajáresés esetén a 3750 forintos támaszig visszahúzódás lehetséges. OTP Bank: brutális célár, de rövid távon korrekciós kockázat - Világgazdaság
ERSTE: Az Erste 4.260 forintra emelte a MOL célárát Az Erste szektorelemzője április 30-án tette közzé legfrissebb olaj és gáz szektorelemzését, melynek a MOL-ra vonatkozó főbb megállapításai a következők: Az Erste a MOL ajánlását „Csökkentésről” „Tartásra” módosította, a célárat pedig 4.260 forintra emelte az eddigi 2.715 forintról. Az olaj- és gázipari környezet javulása, valamint a tulajdonosi struktúra esetleges átalakítása két kulcsfontosságú tényező, amelyek pozitívan hathatnak a részvényre az Erste elemzője szerint.A piaci környezet fellendíti a MOL eredményességét. Az Erste úgy gondolja, hogy a jelenlegi gazdasági környezet tovább javítja a MOL eredményeit. Az olaj- és gázárak emelkedtek, a finomítói árrések javultak, míg a petrolkémiai termékek előállításán elérhető nyereség a közel-keleti válság miatt az elmúlt két év mélypontjáról felfelé mozdult el. A Dunai Finomító AV3-as üzemének javítását a MOL várhatóan 2026 októberére fejezi be, és az Erste elemzője arra számít, hogy az új magyar kormány május után eltörli az árplafon szabályozást.Az új kormány célja a tulajdon visszaszerzése. Az a szándékuk, hogy átalakíták a MOL tulajdonosi szerkezetét, és visszaszerezzék a 25%-os, korábban állami tulajdonban lévő részvénycsomagot a három most irányító közalapítványtól. Ez azt jelenti, hogy a MOL is visszakaphatja a MOL Új Európa Alapítványnak adományozott 5,2%-os saját részvénycsomagját. Az Erste elemzője úgy véli, hogy ez átláthatóbb tulajdonosi szerkezetet eredményezne, és a befektetők üdvözölnék, ha a saját részvények visszakerülnének a vállalathoz, hiszen gyakorlatilag ellenérték nélkül adták át őket 2021-ben. A befektetők a közgyűlésen már jóváhagyott 300 forintos osztalékot kapnák meg, várhatóan a tulajdonosi szerkezet átalakítása után, legvalószínűbben 2026 harmadik negyedévében.A NIS tranzakció késik, de a MOL továbbra is a legesélyesebb vevő. Úgy tűnik, hogy a szerb vezető, Vucsics és az orosz tulajdonosok kevésbé hajlandóak eladni a NIS irányító részesedését a MOL-nak a magyarországi választási eredmények után, de az Erste elemzője nem lát más hosszú távú megoldást a NIS problémáira, mint hogy a MOL-nak értékesítsék a szerb vállalat irányító részesedését. A magyar társaság stabil tulajdonos lenne, és számos szinergia valósulhatna meg a két csoport között. Amennyiben az amerikai szankciók ismét életbe lépnek, úgy a MOL tűnik az egyetlen komoly jelöltnek a szerb olaj- és gázipari vállalat megvásárlására.
piaci áron + a 300 mill usd és ebből veszik meg a nist vagy az alapítványokat visszaveszi az állam értékesíti és abbol veszik meg a nist MOL: Romló hangulat – Erste Market Elemzés
Ugyanakkor ebből a szankciós negyedévből sem érdemes kiindulni a hosszabb távú profitot illetően. Tudtommal a MOL segítette ki őket üzemanyaggal, és vélhetően nem a magyar hatósági áron!
vannak újságok, amiket nem szabad elolvasni. Súgal valamit, ismeretlen szakértőtől, hogy csúszik valami, aminek a határideje még csak egy hónap múlva lesz, és hogy aranyat toj, ami ugyan abból áll, hogy nem volt beruházás, és a meglévő olajkészlet a drágulásban felértékelődött. Ez egy ócska újság ócska cikke.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.