I’m very happy to hear that! Congratulations! You’re lucky! If you ever have a sure-thing business opportunity, I’d be happy to invest 1 billion HUF. Just let me know and send me the planned P&L. 😃😃😃
Igazad van, de bizonyos dolgok belém-rögződtek, és már hat éve nem használom az angolt, pedig anno Leuvenben az KU-n még angolul is tanultam, de anyai ágú nagyapám sváb volt, ezért inkább a német a második anyanyelvem, amit szinte előbb beszéltem, mint a magyart. Persze más beszélni és írni. :)
I was a manager at a multinational, now as a pensioner I also have a law firm with several colleagues. The upper limit for pension contributions was abolished in 2012 and all my subsequent income formed a pension fund. My wife has a beauty salon. So I haven't complained yet!
Szerintem szép lassan lecsendesedik minden. Bár trumpi bácsi még mindig dúsított urán után kutat. Talán szólni kéne neki, hogy pár nappal ezelőtt jött egy érdekes gép Budapestre (tök véletlenül Iránból).
Az osztalékot a tavalyi nyereség után fizetik, hacsak nem helyezik az összes, adózott nyereséget eredménytartalékba, de Hernádi Zsoltot nem úgy ismerem, hogy ne fizessen osztalékot. :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.