Értem!!!! :-)))) Ezt, hívják fejőstehénnek. Kiveszik a zsét a nagy tulajdonosok (lsd. korrupt senkiházi kormány és alapítványai), a rest részvényesek meg dögöljenek meg! Hidd el hogy értem 😃😃😃
Helyezzem könnyen érthetö megvilágításba? 😁😁 Ok, akkor magyarul: A MOL sem akkor, sem most nem tud, vagy nem akar igazi részvényesi értéket termteni, szemben az OTP-vel, ami ezt teszi. Emiatt az egyik most készül egy 20 éves részvény árfolyamot megközelíteni, ezalatt a másik azóta negyvenszerezödött.
Értem a /10 logikádat! Csak annyit szeretnék mondani, hogy a pillanatnyi állapot szerint helyezd könnyen érthető megvilágításba a kommentedet! Semmit sem haladt előre cég, a kormány korrupt fejőstehene. Szerintem nagyon sok kisrészvényes tudja/érzékeli ezt! ha megsértettelek, bocsánatot kérek!! :-)))
Az igaz, hogy a saját olaj, az kb 10-20%,a többit veszik. Ok. Ha háborúzik irán, akkor sem ő sem más arab ország a környékükön nem termel, árak fel, kevesebben tankolnak.ok. viszont ha kevesen termelnek, és a mol termel, akkor ami a csövön kifér lesz, még ha batta nem is megy. Ha meg béke lesz, akkor az arabok visszaállnak, és az olajár csökken, kereslett nő. Ez is jó, nekünk elég a régiót ellátni. A recesszió valóban nem jó, de nem is várjuk, hogy iránnal tartósan háborúzzanak, ezt rövidebbre van/volt tervezve...
Mégcsak most jön az osztalékrally.2025 ben április 1jén .Nem sok van hátra .Ezért fog emelkedni az elkövetkező hetekben..Ha a Nishre meg pont kerül akkor már nem a kicsik mint eddig hanem már az alapok vásrlása fogja tovább nyomni az rv t felfelé.
Jaja. Pont én számoltam el...😀😀Nagy szakértök járnak ide. Ezzel szemben OTP: "A Portfolio.hu akkori tudósítása szerint 2007 szeptemberében az OTP Bank maga is vásárolt saját részvényeket 8898 forintos átlagáron (szeptember 10-i adat)." 8898/10= 890. 35840/890=40.269 Az OTP csak negyvenszerezödött azóta... De sebej, a Mol tuti jól csinált mindent. Meg aki belerakta a pénzét...
Nincs vita ebben részemről. Eddig van 2 rés naposon a lejtmenetben. Nagyon valószínű, hogy lesz még egy 3. is. Teljesen értelmetlen szetrollkodni mindenféle szenny infóval a topicot. Ha valaki nem akar MOL-t venni, vegyen akkor MTEL-t. OTP-be ráer 30 K környékén beszállni. Ez a véleményen
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.