"A 444 azonban idézi a Danas című lapot is, aszerint „jelenleg a magyar Mol rendelkezik a legjobb kilátásokkal”. A lap azt állítja, hogy a szerb szakmai értékelések szerint is a magyar vállalatnak van a legnagyobb esélye a NIS-részvények megvásárlására.A Mol esélyeit először a NIN hetilap pedzegette, cikküket korábban lapunk is szemlézte. Ebben azt írták, hogy „az oroszok a magyar Molra, azaz a magyar miniszterelnökre, Orbán Viktorra támaszkodva a jelenlegi terv szerint nekik adják el a NIS 11,3 százalékos részvénycsomagját”, illetve arról is írtak, hogy az orosz és a magyar fél közötti tárgyalások Orbán Viktor washingtoni látogatása után gyorsultak fel. A lap cikke szerint „az oroszok megbíznak a magyar Molban, azaz Orbán Viktor miniszterelnökben”. " https://hvg.hu/kkv/20251120_mol-szerb-olajfinomito-emiratusok
Ez az "elemzés" hemzseg a tárgyi tévedésektől.(talán pártpropaganda?) A MOL- ha jut is neki rész-csak az Adria vezetékről a JANAf-al együttműködve tudja ellátni a NIS finomítóját.
Pedig minden cikkben azt olvasom, hogy az arab befektetőnek örülnének. De szívesen elolvasom azt a cikket, amelyikben nem ez van és elküldöd a linkjét.
Nálam a kitörés 100-200-300 sokkal tovább megy...funda alapja is van,15 én moszkvai delegáció érkezett Bp re 25 én tudjuk meg ennek részleteit.Az arab befektetőt nem preferálják,a MOL itt sokkal jobb pozícióban van a Régió legnagyobbja lesz ezzel az üzlettel.bocs hogy bele szóltam...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.