most akkor a brent/ural spred igen megnő, a kormányunk tapsolva fogadja el ezt a leginkább az lng-ről is szóló tervet. A másik, hogy a mol mindig hangsúlyozza, hogy az ellátásbiztonsághoz kell a két cső. Ezért is gondolom, hogy a terv az lesz, hogy a csövek maradnak, csak a forrást módosítják.
Amúgy igen,jó hogy ezt előhoztad,mert amúgy egész eu-ba megy most is a ruszki leves,átcimkézve,meg kerülőutakon,nem értem ezt az egész parasztvakitás adunk a szarnak egy pofont politikát különben!!!
Van terv, jelesül hogy nem válnak le....Szerintem a molnak van terve, hiszen tudták a dátumot. Majd vesznek pakisztánból meg más (átcimkézett) olajat, ami jöhet a barátságon...
Amúgy faramuci helyzet először pénzt akar az eu adni hogy ne vétózzon Orbán most meg külön büntetne minket az orosz olaj miatt így biztos vétózni fog. Ez a szarházi nem fog lemondani az orosz olajról.
Az eu megijedt, és nem akarja etetni azt aki a jövőhéten megtámadhatja, vagy már megtámadta. Orbánnak is könnyebb az orosz olaj vásárlásánál közbeiktatott cégből kivenni a pénzt, meg a moltól elextrázni, mint az eu források lehívása. Ursula 2027 re állapodott le a mollal, hogy leválik, ez nem változott. Kinek a bravo?
Most van egy mese része megint,de egy biztos,akkor szívás lesz!Nemcsak itt a részvényeseknek,hanem mindenkinek szembejön a valóság a kutakon majd!Persze akinek van párszáz milliója az majd durrog egy kicsit,de ki fog megint akkorát szívni mint a torkos borz?Persze hogy a csórók!Mindig azoknak a fütyijével van a csalán elverve!De ez mindig is igy volt,meg igy is lesz!Engem amúgy nem érdekel,ha 1500ft lesz a leves,leszarom azt is!Még örülök is neki,nem lesz ekkora forgalom legalább!Mert most boldog-boldogtalan megy körbe ész nélkül,mint gólyafos a levegőbe már!2-3 szutyadék autó,a 3 nem ér 2 millió forintot de menni mindenki tud!A szerelő havernál meg ott áll 50db ilyen fos már,hogy megcsinálta,azt 40.000ft-ot nem tud a gazdája kifizetni!Olyan is volt,pont ismerem az embert,25 éve külföldön van,azt 180.000ft-ot nem bírta kifizetni a kocsira!Azt mondta ha kap fizetést hozza!Ilyen sztorik vannak!Nem azt a jólétes-minden fasza dolgot látom mint amit a tévé lenyom!Most ez nem Tisza reklám akart lenni,mielőtt valaki azt venné le,ezekért a dolgokért nem a kormány a hibás csak!20% lehet a kormány,de 80%-ba mindenki saját maga ám,hogy esze annyi van mint a porcelán kacsának!Lehet Tisza áradás is,aki hülye,az is marad!Ezt már a Nagy Feró is megmondta régebben!Amúgy valószínű,de szerintem még lehet kibújnak valahogy ez alól az átállás alól,én ebben reménykedek!
Szibéria Ereje 2 egy új, Mongólián át vezető gázvezeték, amelyről szeptember elején Oroszország, Kína és Mongólia jogilag kötelező megállapodást írt alá. A vezeték évente 50 milliárd köbméter orosz földgázt szállítana Kínába, részben pótolva az Európa felé elveszített exportot. A projekt Moszkva számára létfontosságú, mert növeli a részesedését a kínai piacon, Pekingnek pedig stratégiai előnyt jelent: hosszú távon stabil és olcsó gázforrást kínál, miközben csökkenti az LNG-importtól való függőségét. Geopolitikai szempontból a beruházás tovább erősíti az orosz–kínai energetikai szövetséget, amely komoly kihívást jelenthet az Egyesült Államoknak is, hiszen Kína energiaellátása biztonságosabbá válik, az amerikai LNG pedig nehezebben talál vevőre az ázsiai piacon.
Donald Trump amerikai elnök bejelentette, hogy az Egyesült Államok növeli olajtermelését és csökkenti az árakat, remélve ezzel az orosz–ukrán háború befejezésének felgyorsítását.Az amerikai vezető más országokat is arra kért, hogy csökkentsék az olajárakat.Ez automatikusan megállítja Oroszország és Ukrajna között. Ha egy kicsit lejjebb viszik az árakat, az meg fogja állítani. Csalódott vagyok Putyinban, de ők veszítenek, heti 5 ezer ember hal meg. 5–7 ezer ember hal meg hetente ok nélküli– jelentette ki Trump.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.