"Néha mikor nyomaszt már az elégedettség Sok fényes ötlet áraszt el, hogy mi is kéne még Sok használt szöveg kellene, mely kifordítható És ráhúzható minden rosszra, hogy lássuk milyen jó" (Zorán)
Én azt látom, hogy jött ez a negyedéves jelentés, aztán voltak nyitás után piaci pánik eladások 1 milliárd értékben, de ezt megvették, és jelen pillanatban az 1970 es szintet is veszik ki! Akkor ez miért van?
Én azt látom, hogy jött ez a negyedéves jelentés, aztán voltak nyitás után piaci pánik eladások 1 milliárd értékben, de ezt megvették, és jelen pillanatban az 1970 es szintet is veszik ki! Akkor ez miért van?
Az ERSTE szerint nem rossz a MOL második negyedéves teljesítménye: "A MOL ma hajnalban megjelent gyorsjelentése nettó eredmény szinten
mélyen alul, míg tisztított EBITDA szinten csak kicsit múlta alul az egy
évvel ezelőtti értéket és a várakozásokat. Mivel alapvetően a négy nagy
részvény határozza meg a BUX értékét (92 százalékban), ezért azt
mondhatjuk, hogy a MOL mai jelentésével meg is van a második negyedéves
teljesítmény. Az pedig nem lett rossz, hiszen az előző negyedévhez
képest 3 százalékkal emelkedett 476 milliárd forintra, viszont év per év
alapon csökkent 13 százalékkal, s jóval elmaradt az 551 milliárdos
várakozástól is." Mindig, mindenre van, magyarázat!
Jaja tényleg, Szabi... pedig őt külön is figyelmeztettem, hogy súlyozzon át másba, pl Telóba... de a pszichológia bias-ok sajnos sok ember pénzügyi eredményeit rontják.
Nem nehéz megtalálni a kapcsolatot. Szabi is hogy eltűnt mióta magának válaszolt. Valami gyenge magyarázkodást mèg elengedett a bukta után, aztán eltűnt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.