Még nincs vége. Egy emelkedő csatornában mozog. Nem állítottam, hogy ezzel a lendülettel 3168 fölé fog menni. Én a 3080 elérést várom, ezt is leírtam már korábban. Nem azért mert rövideket játszom, hanem azért, mert nagyon nem mindegy meddig megy fel, a folytatás szempontjából. Szerintem nem muszáj már 2900 alá mennie az árfolyamnak, de lehet az új alj 2950 feletti is. Attól is függ meddig jut el az emelkedő szakaszban.
Heti zárók: tavaly 2800--> 2934, idén 2840--> 3016. Idén jobban visszajött. Én ebből a csartból még azt látom, hogy hamarabb lesz 2900 alatt, mint 3168 (idei csúcs) felett. De ez csak vélemény.
Megint rossz, amit írsz, mert a naptári dátumokat hasonlítod, nem pedig az osztalékvágástól eltelt időszakot. Az osztalék vágás után a 6. hétben vagyunk, és eddig emelkedik is. Tavaly az osztalékvágás után pont 6 hétig szintén emelkedett a MOL,
Nálad tehát mindig minden időtávon felfelé várod és vártad a MOL-t? Ha így van, hmm... (hagyjuk, mert reménytelen). Ha nem így van, miért tűntél el minden esésnél azonnal? Ezek költői kérdések, nem muszáj rá válszolni.
Ne haragudj, de ha ez a válaszod, akkor kijelented, hogy neked szemmel láthatóan fogalmad sincs a kereskedési időtávokról. Nem izgat, amit írsz, hanem zavar, mint rajtam kívül még sok embert, mert elviszed a show-t a katyvasszal.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.