Az osztalékfizetéshez/szelvényvágáshoz pont nehéz kötni most ezt a korrekciót. Az ugye valahol 2-3 hónap múlva lesz! Vagy gyors lefutású lesz a korrekció, az általad felvázolt (a) után max. néhány nap. Vagy egy elhúzódó, bonyolultabb szerkezetű, néhány hetes oldalazó, ami viszont nem megy mélyre. Sőt lehet pénteken láttuk az alját. Szerintem. A korrekciót a Trump vámok váltották ki, és pont a MOL az a BÉT-en, ami most menekülő papírnak látszik.
Nem olyan bonyolult ez. Minden csak akkor számít, ha az emelkedést támogatja (vagy legalább is rá lehet fogni, h ettől fog emelkedni), ellenkező esetben már nem veszünk róla tudomást (nem számít) Vagy ha mégis, akkor úgy csavarunk a dolgon, h az jöjjön ki belőle, h az végső soron jó, még, ha nem akkor is. Ha legutóbbi verzió sem válik be, akkor jön a megsértődés a szembesítés miatt, a nem válaszolás v. a napokra-hetekre való eltűnés.
Szerintem ember legyen a talpán aki ma olyan okosat tud mondani amit Trump egy kétsoros social media üzenete ne tudna lenullázni akár azonnal. Szerintem a charton jelölt B csúcsról vágott osztalékkal semmi meglepő nem lenne abba ha kb oda érkezne meg az árfolyam ahova jelöltem a C-t. Ha ez megnyugtat, akkor pozitívba is ugyanolyan gyorsan fordulhat a nemzetközi hangulat, mint ahogy lefelé tette és akkor újra elképzelhető lesz, hogy visszatér az a vételi erő ami az osztalék hírére 3148-ig repítette.
Nagyon elszámoltad magad korábban is! Elhiszem hogy kapóra jött neked a pénteki esés, de tegnap is volt 3000 felett az árfolyam. Idén már sokadszor. 2900-nál pedig komoly vételi erő sorakozott fel. Nem is sikerült alá verni. A MOL nagyon jól tartotta magát. Szóval jó esély van rá, hogy ismét elszalasztod a lehetőséget!
Minden csoda három napig tart… Ráadásul én ezt nem tartom akkora problémák mint a COVID zuhanást ( ott tényleg mindenki vakon volt) Illetve az ukrán háború kirohanást ( pár napig ott is bizonytalan volt minden) Ez se kis dolog de Magyarországra nézve nem nagyon releváns
Ha ez így lesz akkor ere csak azt tudom mondani az emberi hülyeség határtalan.. Ekkora esés nem indokolt.. Magyarországon meg főleg… Ha így lesz sokan fel törik az állampapírt köztük én is.. És olcsón be vásárolok
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.