Nem gondoltam volna, már csak azért sem, mert tőled eddig csak azt hallottam, venni, venni, tartani, csak fel nincs más irány, mindenki vak aki mást gondol stb. Pedig 30 év alatt láthattad, hogy nem csak erről szól a tőzsde világa! Vehetnél egyszer egy normális TV-t, ami mást is mutat (-:
Historikusan nézve egyáltalán nem néz ki rosszul, hogy idén már februárban is volt 3000 felett. A korábbi éveket nézve, 2020-ig visszatekintve, ez leghamarabb eddig áprilisban sikerült. :)
Ilyen hülyeséget is, csak egy kezdő tőzsdés hisz el (-: Minden annyiba kerül, amennyiért el lehet adni, a Mol-t most ennyiért lehet eladni! Lesz ez majd jobb is, de lehet hogy rosszabb is, a tőzsde világában nincs alja, se teteje egy árfolyamnak, bármi bármikor megtörténhet, garancia bármire is, nulla, zéró!
Szerintem, annak aki most osztalékra akar venni, annak nem a kitörés, megkapaszkodás a fontos, hanem az, hogy meddig megy fel a z árfolyam. Márpedig 3190-ig az elmúlt években is eljutott. Az innen nem olyan rossz pénz, ilyen rövid távra, szerintem. Aztán, hogy lesz-e ebből kitörés, megkapaszkodás 3000 felett, majd térjünk rá vissza, ha már látjuk meddig jut el idén! Mi lesz az idei csúcsa. :)
szerintem meg ne vitázzatok. Mindkettőtök mellett valid érvek vannak - majd eldönti a jövő, hogy melyik valósul meg. Az is fura, hogy oszti bejelentés előtt ennyire nem veszik nagyobbak, de adják rendesen ( és ugye tudjuk, hogy a BÉT-en nincs bennfentesség) viszont az is lehet, hogy várnak és még ezután kezdődik a fel tánc. A 3 éves stagnálás is érdekes, de a tkom meddig oldalazott pl? Jó lenne ha tudnánk a megfejtést és mindenki nyerne...
Látod-látod csak ráerősítesz az ellentmondásra, amire próbáltam felhívni a figyelmet. Most is alaposságot sugallsz, a véleményeddel kapcsolatban, aztán betolsz egy olyan ábrát, ami eléggé béna. Szerintem kötözködsz! :)
A MOL kereskedéshez az az infó pont elég,hogy 3 éve gyakorlatilag egy-egy napra tudott 3k fölé menni. Az a gyanúm,hogy ez a nap már az idei évben is megvolt.... Ha már a félrevezetést emlegeted: kitörést vízionálni ebben a papírban.....Na az a félrevezetés..... Sajnos,nem vagy egyedül ezzel a szokásoddal....
Látom,nem tudod megemészteni a békát.... Pedig jottányit sem változott a véleményem az MOL kilátásairól (meg a kitörést vízionáló hsz.-ekről!). De azért vígasztaljon az a tudat,hogy tekintélyes mennyiségben csücsülök....Alig várom,hogy osztirallival vagy nélküle kivágja ezt a szuper papírt. Remélem lesz olyan balek,aki megveszi tőlem... :-)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.