Tavesz baktaló tesókáim, nem volt szerencsés bevásárolni ebből a prikézsiából, 2023-24 szelvényvágások közt 100 esés, ami a bonyhádi zománcos éjjeliedénybe lett dobva, így az a 250-es kupon sem annyi hanem csak 150 annak, aki balfax módon hűségesen tartotta, idén mennyi lesz a lejtő?
Nálam nem ilyen rossz a helyzet ,tavaly novemberi vétel MOL 2.638.- ig nálam nem bukó. Az OTP-t dupláztam abba jól szálltam bele 2022-ben. A fluszrláltságom nekem a többi blue elhúzása mellettünk ez idő alatt. Nyilván a mol nem egy tech papír számítottam rá hogy nem fog kilőni na de pld Mtelekom +40 % ez idő alatt , ahogy néztem korrekció nélkül bárhol bele lehetett nyúlni.Az OTP +20% és 3 hónapról beszélünk...
Nem olyan rég leírtam ugyanezt. MOL pakkon 3 lassan 3 éve ülök. Ezidő alatt, szinte minden blue papír duplázott. Ez ugyanott van, mint 3 éve, vagy egy picivel alatta. Még az inflát sem hozza. 300x ft-on ha egyszer sikerülne kiszállnom, egy darabig nem lesz LOM-om az tuti.
Április 24-én közgyűlés. Döntenek az osztalékról. Ahhoz képest ez a tőzsdei "teljesítmény" dermesztő, elég komor képet fest a fordulónap utáni jövőről. Ebben a papírban az egyszeri osztalékfizetésen túl semmilyen "sztori" nincs. Ha lesz osztalék (már ebben se vagyok biztos alapítványok ide vagy oda) akkor se fog ez 3100 fölé menni. Minden fontos és szélhordta papír emelkedik.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.