Alapvetően rossz megközelítés az OTP és a MOL összehasonlítása....Ha nem tűnt volna fel,OTP-ért mélyebben belenyúlnak a zsebükbe a befektetők. Még 1x: inden annyit ér,amennyiért el lehet adni.OTP : 24K,MOL
Az, hogy ennyit adnak MOL-ért, oka van. Ennyit ér a cég, senki nem lát benne potenciált. Nagyon jól jelzi a napi forgalom. Szerintem, lesz itt még zutty hamarosan. Szart sem tud emelkedni, de kisebb pánik esetén adni fogják ezt is. Hidd el, ha nem egy fos gyorsjelentést adott volna ki, ha beszélhetnék 400-500 ft osztalékról, mert jól dolgozott a cég, lenne bármilyen jövőkép, vennék a MOL-t, sokkal drágábban. Jelenleg 2900 körül van, oszti után 2600 körül lesz.
Az OTP minek vett srv-t majdnem 24-25 ezren , hogy felhajtsa az árat? Gyakorlatilag hír nélkül mászott fel eddig , tavaly november óta amikor 20k kiszálltam. De minek is venne srv-t ugye... Nem sok csak a sokadik 60 millárdos keretet költötte le
Minek venne srv.-t? Hogy felhajtsa magának az árat? Így sincs komoly vevő a piacon... A sok hülye nyomja a mínuszt,ahelyett,hogy beállna 3K-val vételre.... Az árfolyamot nem a vágyak,hanem a kerekedés határozza meg. Tetszik vagy sem: ennyit adnak a MOL-ért!
OTP különadók fasorban sincsenek a MOL-ra rakott terhekhez képest. A MOL is csinálhat SRV-t, ahogy csinált is pl. 2020-ban. Nézd meg, mit csinált akkor az árfolyam! ;)
Nem is tudom ki írta korábban hogy funda alapján is legalább 4 ezret kell hogy érjen a papír. Tudom kormányzati beavatkozások mindig hátráltatják az árfolyamot Lásd OTP különadók maradtak de köszönik szépen jól vannak. A MOL nem csinál srv-t , nem csinál semmit az árfolyam érdekében.
Tudod, ebben az lesz a bosszantó, mikor eljutsz oda, ahová én. 3 éve ülsz a papíron, abban a hitben, hogy majd megindul. (én vagyok a pöcs, nem hibáztatok senkit, csak tényeket vázolok) Aztán egyszer kinyitod a szemed, és rájössz, hogy ha időaben kiszálsz, és vettél volna BÁRMI MÁS blue-t, rommá kerested volna magad...
Szerintem nem jól látod:nem a MOL hibája,de a részvényesek elfordultak tőle... "Minrden annyit ér,amennyiért el lehet adni." MOL -ezek szerint!- nem ér 3K-t.....
Én ugyan 2024 november vége óta ülök a mol-ban , tehát nem panaszkodhatok az időre fogva de látom én is eme remek papír mellett mennyien elhúzott már a többi nagy. Egy otp-nél is 3-4 szer nagyobb árbevételű cég és szaros 200 millás forgalommal szenved itt ma is , komolyan B kategória! Én is úgy látom a Mol magasról szarik a részvényesekre
Vetítsük le ezt is a MOL-ra, ha már MOL topik. OTP kb +1,5% Richter kb +1,5 % Teló: ne beszéljünk róla, közel 10% + MOL? hozza az első kettő harmadát! Ui: nyugi, lassan mennem kell, befejezem. :D Balin írásai kihozták belőlem az állatot. Itt senyved ez a szar papír, de úgy isteníti, minha a legnagyobb sztár lenne.
Én az osztitól sem várok sokat. Ha 250 lesz, (-15%) az is lófasz a sok évnyi semmiért, mert az árfolyam még az infláció mértékével sem emelkedett! Koszos telekom fizet annyi osztit, mint a MOL? :D Valóban, kellene valami pozitív hír, ami tolja az árfolyamot. De itt a horvát pénzről is kuss van, (vagy én maradtam le az infóról) MOHU is kutya, kilátásba csak a további semmi van.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.