Én is hasonlót írtam a napokban a mólról itt a fórumon, hogy régiós szinten is alulárazott, csak mindig jön valaki vagy valami ami visszahúzza az árfolyamot. Azt viszont kifogásolom, hogy a molt tartja gaggyer viktor az ország fejőstehenének amikor a többi vidáman a profitján ülve legelészik és pl. bankokat vásárolgat 850 milliárdért. Hogy is van ez gyerekek!?
Nekem nincs bajom az otival hiába hiszi odaát bárki is. Csak kellemetlen lehet egy friss kopasz befektetőnek ha azért bukik netán mert mindenki a fellll-t ordítja, még akkor is amikor már várható egy korrakció! A realitást többre becsülom.
Szia. A MOL már nem sokáig marad itt... Be van szűkűlve az árfolyam menni kell valamerre. A mai hírek teljes mértékben a MOL-t támogatják. Így tisztábba kép mások számára is. Olcsó a papír? IGEN. NAGYON. Voltak hátráltató kijelentések bizonytalanság Nagy Márton miatt? IGEN. Lekerültek a mai nappal? IGEN!!!! Osztalék TÁMASZ és minden nap közeledik IGEN. KB ennyi
Ej, ej, gyerekek... Szegény molt mindig szivatják még elemzéssel is, bezzeg otp-t, amelyik könyörtelen az adósaival és a legdrágább bank mert mindenen nyerészkedik még a kp. befizetésen is, azt meg olyan árszintre magasztalják amiért persze nincs felelősseg csak dőlnek a kamu számok.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.