dehogy mutatta. a brent egy éve esik, ezzel szemben a mol nem. rakd egymásra a két chartot. ha a mol követné a brent trendjét, akkor most 2400 körül lenne a mol...
Nagyon érdekes szemlélet másnak a vagyonát ,majd te megmondod miként költse el. Hatalmas keveredés van a fejedben és fejekben: el kellene dönteni, hogy szocializmust vagy kapitalizmust szeretnél? Tőzsde világa nem a szocializmus elveire épül , remélem ez tiszta és tudtommal nem szocializmusban akarunk élni 1990-óta!!!!! Még Kína is gazdaságilag kapitalista elvekhez közeli magatartást élvez, politikailag szocializmust. Én nagyon nem szeretném ezt a megoldást elfogadni hazánkban pedig nagyon ebbe az irányba haladunk. Szóval tőzsde és Mol: mindenki annyit keressen amennyit csak akar!
Mert az emberek nagy része nem elégedett azzal ami van. Még többet akarnak. Költsd el a pénzed (ha van) saját és családod boldugulására! Persze ha tőzsdén kerested meg az eddigi pénzedet is és nem értesz máshoz, akkor csak várjad itt, hogy minél több hasznod legyen, mert biztos, hogy a MOL részvény annyira jó, hogy ha veszel, az örökre megold minden problémádat. Jövőre 5 ezer lesz, utána meg határ a csillagos ég! (Remélem nem voltam pesszimista. )
Ez akkor igaz, ha úgy gondolják, hogy osztalékvágásig ennél feljebb már nem megy. Nem hiszem szvsz. Gyarlóság, kapzsiság felvetést pedig értelmezni sem tudom. Tőled folyamatosan negatív kicsengésű kommenteket olvasok, miért van ez? Befektetési cél miért lenne gyarlóság vagy kapzsiság ? nem is értem!
Pénteken mínősités, ez lehetséges ok lehet. Az előzőleg megfogalmazott kockázatok nem tűntek el, nem oldódtak meg. Viszont nem is romlottak tovább. Legjobb esetben is elhalasztják a mínősítést ami már jó hír, további emelkedés szempontjából...
Azok adták el akik nyertek vele így is eleget. Aki meg mégtöbbet akar vele nyerni az kockáztat és majd akkor adja el, ha mégtöbbet nyer. Az emberi kapzsiság, gyarlóság mondanak neked valamit?
14,21-kor Árfolyam: 3,002, Forg: 738m; Min 2, 980 Max 3,016.
Törölt felhasználó2023. 06. 21. 14:10
Hangos gondolatok: próbálom megfejteni, hogy akik 3k körül eladnak vajon elengedték az osztalékot vagy arra spekulálnak, hogy alacsonyabban vissza vehetik? Az elmúlt két hét fejleményeit látva igen merész speka lehet. Maradt még 20 kereskedési nap ami elég is lehetne,de a vevők nagyon kitartóak és a 3k már nem lélektani szint. Így látom.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.