Nagyon tévedsz, ha azt gondolod, hogy én bánkódom az OTP miatt! :) Legyen szerencsétek, és szálljatok le a MOL vegzálásáról! Én biztos nem fogok az OTP-be írni, ha ez teljesül.
te is tudod időnként nyílvánosságra hozzák.. a short állományokat.. (régebben tudtam hol lehet látni már ezek nincsenek meg.. OTP MOL) A shortos a legjobb vevő.. lehet bottal bökdösni..alázgatni..csak jön és jön..kuncsorog adjunk el neki. :) Van egy árfolyam ahol eléri a kritikus tömeget és beindul a nagy bumm.
Valószínű, hogy most felülsúlyozás lépett életbe részvényalapoknál és bevásárlás kezdődött a kormány döntlsei miatt! Most a szintek, ellenállások kevésbé lesznek mérvadóak! Látható hogy veszik! Ez most kapóra jön nekünk! Ez a hónap valószínű nem tankönyvi példa lesz emelkedésre. Ha nem rondítanak bele! Egy olyan érzésem van, hogy valami extra van most! Hatalmas pénzözön borult rá a részvényekre! Főleg, hogy itt még osztalék is lesz a közeljövőben!
Szerintem is se kell bántani senkit és csúnyán beszélni. De írásban ugye nem mindig úgy jön át ahogy gondolja. Szerintem nem úgy gondolta. Persze ezt ő tudja. Talán kis túlreagálás, érzékenység is volt benne! De az írásainkra valóban ügyelni kell!
Shortolni csak a centikkel lehet értelmesen. A részvény short maga az öngyilkosság, ez a kamatok miatt van amit a kölcsönadó felszámít , jóval 15% esés kellene hogy nyerőben legyen vele - szóval aki shortost kiabál az nincs tisztában ezekkel. Persze külföldi short alapokkal más a helyzet. De ez igaz a határídős termékekre is vagy az opciós piacra is pl mol Jelenleg kevesebb mint 500 mol határidő van . ez régebben több ezer volt, totál halott. Az emelkedések oka több is van, jelenleg a jul 1 határidő a fontos a szochó miatt az alapoknak venni érdemesebb lsd otp száguldása .szegény balin bánatára én mentem, többet se fogok ide írni, még a otp topik is értelmesebb nem sértésnek szántam,
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.