Vki tud vmit az INA szíriai olajmezőiről, Hayan blok? Anno csak ez a mező napi 65 mill $ olajat termelt az INA nak, 20 mrd $- ra értékelték. Amiótaz az ISIS- elüldözték nagy a csend körülötte...
Oda se szállnék be 50 millios forgalom az picsafüst. Kiesik oszti azt visszaesik majd azt sose száll ki belőle az ember. Az ilyen kis forgalmú papírokkal akkor szopatják meg a kishalakat amikor csak akarják.
Általában húsvét után 90%ban a tőzsdék felfelé mennek,szerintem is megtartja a Mol ezt a szintet osztalék vágásig még azért van idő de a 3000 meglehet addig :)
Nekem meg mindig fajdalmas,hogy a forint leertekelodest ha lecesszuk rola akkor nem tudott nagyobb erteket eloallitani a ceg a reszvenyesek szamara mint tavaly. Ebben a kornyezetben.
Egy helyben áll, de a 2350-2400-tol idejovet be lett árazva az oszti. Az egy dolog hogy mi most tudtuk meg, de gondolom Hernádi és társai nem 2 napja tudják...
A mol egy hete még 2500 körül volt,most 2700. Menni fog csak kell egy kis idő.Egy hét alatt nem lehet 3000, de lesz még több is májusban.erre számolok, be is vásároltam szépen. Ha lesz egyezség eu- val, 3,3 k. Sztem Szóval no para:)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.