Reggel kiszaladt felfelé az órás BB-ből, visszakorrigált a BB-be. Mostanáig azonban a felső BB emelkedett annyit, hogy már engedi akár a napi max.-os zárást is! :)
Lehet naív vagyok, de azt gondoltam, hogy ma a MOL-t úgy fogják venni, mint a cukrot... Ha jól gondolom, osztalékbejelentésre csak a Telekom indult meg igazán aznap
Szerinted miért volt ma -2 fok reggel, tavaly meg+5... lehet, hogy paraznak az emberek tartani húsvétra... inkább pihennek nyugodtan...lehet, hogy zárásra 2800 lesz .. minden lehetséges....ez itt MAGYARORSZÁG
Nem szeretnélek megbántani, de teljesen őszintén... bármilyen technikai elemzés használható volt az utóbbi 2-3 évben? Én azóta olvasom napi szinten, hol a MOL, hol az OTP fórum """elemzeseit"""...hát még a frankot senki se írta meg! Ez nem a rajzok világa szerény véleményem szerint.
Itt már mondtam régebben, hogy a sáv felső széle lehet a cél! Ezt azért is írtam, mert ott van a 61,8-s ellenállás és az rsi-be is simán belefér addig! Utóbbinál több is belefér, mint kiderült! Nem szabad konkrét értékre alapozni, hanem a sávra! Jelen esetbe a 632-t nem tudom, h teszteli e, mert az rsi közel sem túladott és az igazi fő cél a kék pingi! Egy pihenő, oldalazó korrekció után mehet tovább, amit piros sávban, környékén eltölt (rsi 60..!!!) Az tény 90%-ban legalább, hogyha átgázol a sávon, akkor visszateszteli! Megjegyzem nem gázolt át, csak felszúrt az ellenálláshoz, a mai gyertya egy része a sávban, az csak a holnapi gyertya mondja meg, hogy átgázolt e!!! Akkor nem érintheti a sávot már. Onnantól "derül ki", hogy pihenő, oldalazás, vagy hogyan tovább! Az alsónál célnál is leszúrt csak, megszokott (certi stb.), majd fordult! Nem túladott, csak ellenállásokhoz értünk (nincs vége a napnak)! Az rsi csatornába húztam egy médiánt, ahol látszik, h simán vissza tesztelheti, akár...! Az pedig egy kis korrekciót jelentene. Nem tudom mi következik, csak bekalibrálom és próbálom meghatározni a lehetőségeket, merre meddig...! Sok tényező van, amit figyelni kell, de akkor sem én irányitok. hmm
A MOL mostani arfolyam alakulasat az osztalek extrem magas szintje erosen befolyasolhatja. Igy a chart bizonytalan jeleket kuldhet rovidd tavon. . Ha osztalek volna a ket hete tarto emelkedesben a donto, akkor MOL 2350-indulo ar +350 osztalek, tehat kb. 2700 szintig mehet az osztalek rally. Aztan a fordulo napon szepen visszaesik kb. 2350-re. . Ha viszont elkezododott egy BULL rally, (ahogy a HETES chartbol sejteni lehet), akkor mas a helyzet. Akkor az osztalek- fordulonap utan csak egy kisebb visszakorrekcio varhato, fibo50% koruli, es aztan egy uj BULL hallamban mehetne sokkal feljebb. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230405v01x8i22.jpeg . 2)A WEEKLY idotav charton MOL 13 eves korrekcioja a vegen jarhat, kesz lehet az ABCDE korrekcios haromszog, es indulhat sokkal feljebbre is. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230405v01xaqce8.jpeg
Szia. Mi a véleményed a 350 Ft-os osztalék tekintetében. Te is többet vártál úgy érzem. A RICHTER veszi magát. (40milliárd). Nekem most autentikusabb az út amin jelenleg vannak. Árfolyamon is látszik. Ma is 2%+. Maga a bejelentés is elhúzva itt a végtelenségig. 400-450 Ft-ot simán elbírt volna a "CÉG". Semmi konkrétum nincs a jövőbe tekintve. Kommunikáció is nagyon lapos a cégnél.. Mindent harapó fogóval kell kihúzni. Kíváncsian várom a közgyűlésen milyen kérdések fognak repkedni. Sok nyerőt
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.