"Az osztalékkilátásokat illetően optimista Gaál Gellért, a Concorde vezető részvényelemzője is, aki a 2021-esnél 67 százalékkal magasabbra, 1125 forintra saccolt egy részvényre jutó éves eredményből akár 500 forintos osztalék kifizetését is elképzelhetőnek tartja. A magasabb osztalékba vetett hitet erősítheti az is, hogy a horvát kormány a hírek szerint hamarosan kifizeti a Molnak a nemzetközi választott bíróság által megítélt 235 millió dolláros kártérítést."
Hát ez! A szavam is eláll! :)
Lehet számolgatni 3-4 EPS értékekkel milyen árfolyam indokolt a részvényenkénti 1125 Ft eredményre :)
Ez még a 2800 - 2900 Ft rv. ár mellett is 39-40 % közötti tőkemegteréülés!!!!
500 Ft osztalék! Én óvatosabban becsültem, ill. nálam ez volt a sáv teteje! :)
Beszarás! Abba ne hagyják péntekig drága elemzők! Pénteken pedig jöhet egy kis menedzsment előrejelzés, osztalék várakozás megerősítésével!
Hát ez! A szavam is eláll! :)
Lehet számolgatni 3-4 EPS értékekkel milyen árfolyam indokolt a részvényenkénti 1125 Ft eredményre :)
Ez még a 2800 - 2900 Ft rv. ár mellett is 39-40 % közötti tőkemegteréülés!!!!
500 Ft osztalék! Én óvatosabban becsültem, ill. nálam ez volt a sáv teteje! :)
Beszarás! Abba ne hagyják péntekig drága elemzők! Pénteken pedig jöhet egy kis menedzsment előrejelzés, osztalék várakozás megerősítésével!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.