Nézd meg ezt a bejátszást és láthatod, hogy 500HUF/EUR nem lehet. Van egy fiatalember aki érti mi mozgatja az árfolyamot és csak egy olyan kormány kell akiben megbíznak.
2026-ban mikor az 500-at ostromolja "szorgos népünk győzni fog", még akkor is Gyurcsány lesz a hibás. Meg a Soros (ha még él majd), meg Brüsszel (Brüsszel a tuti, mert az nem fog csak úgy ukkmukkfuk elpusztulni). És még akkor is csak 1% lesz GG szerint, mert az a pici kerekítési különbözet az nem számít. Meg ugye a 400 is szép kerek szám, könnyű vele számolni, 500-zal talán még könnyebb a 10-es számrendszerben. Aztán 2030-ra elérhetünk a Nirvánába, meglesz a kerek 1000.
zsíros kenyér? Ilyen egészségtelenűl kajálnak? Nem azt akartad írni, hogy az utolsó tál "harcsa roston-t" kicsavarta a kezéből. És 12 év uralkodás után ezt is elhiszik gulyásnak: (pedagógus béremelésről) Gulyás az ellenzéki pártokat okolta a béremelés elmaradása miatt, szerinte ugyanis azért küzdenek, hogy az uniós pénzt továbbra se fizessék ki Magyarországnak.
A kevésben is tévedsz, de ez már mindegy és itt bizonyítani sem tudom. Ellentétben az előző okfejtéseddel, ami szerint nem is kell, mert a valóság úgysem érdekel.
Mint kiderült, nem hogy nem zavarja, de még büszke is rá! Átlag magyar?: 169 cm, 90 kg, 88-as IQ? Az átlag magyar az inkább felemelő vagy degradáló jelző?
A Fidesz-hívő akkor is örömködni fog, amikor vezére személyesen csavarja ki kezéből az utolsó zsíros kenyér szeletet, és csak arra tud gondolni, hogy végre csinálhatott egy közös szelfit gazdájával.
Nem szívesen szólok bele, de az átlag magyart, ill. a magyarok többségét nem zavarja hogy hülyének nézik, - az indokolatlan öntudat viszont kitör belőle amikor meg is mondják neki
"10 év alatt évente 1%-kal gyengült a forint az euróhoz képest - válaszolta arra a kérdésre, hogy van-e felelőssége a kormánynak abban, hogy 400 forint lett az euró"- Gulyás Gergely /portfolio 2009.03.20--- 299,5 2019.08.30--- 331 "De a mostani gyengülés elsődlegesen a háborúval magyarázható. A régiós devizák között van azonban eltérés a gyengülés mértékét illetően - ismerte el." Itt egyedül te nézel mindenkit hülyének.
Tudom, hogy nem az ellenzéki szavazókhoz beszél, mert akit a 12 év alatt nem tudtak megvezetni azt ezután sem tudják. De a fidesz szavazó nem kéri ki magának, hogy ennyire hülyének nézik?
Amennyire én megfigyeltem mostanában, amikor eleve egy negatív nap van, akkor leöntik a végén vagy 2-300.000 darabbal, amikor inkább pozitív a hangulat, akkor meg felhúzzák. Szerintem ma is ez várható. De hát majd a cápalik eldöntik.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.