Bevallom, én sem irigyeltem a kiskutast az ukrán határon, akire testálták a piszkos munkát hogy elmagyarázza h vége a jó világnak. Még mindig sanszos, néhány helyen kelleni fog a rendőr. Nagyon is ismerős, mikor a jó ötlet/szándék kivitelezese sokkal fájdalmasabb, mint azt az agy gondolná
itt is felteszem a kerdest. Valaki megtudna mondan nekem miert 334es euroval szamol a mol egy mostani blokkon? http://keptarhely.eu/view.php?file=20220528v00xyk56d.jpeg
Sokan feleslegesen találgatták, hogy miként lehet kiszűrni a külföldi rendszámú gépjárműveket?! Ma tankoltam, 717,9 forint látható minden kútfejen, forgalmi bemutatásával 480 forintos egységáron lehet magyar rendszámmal vásárolni üzemanyagot. 237,9 forint a különbség, ami nem kevés, de azt gondolom, hogy nagyon jó ötlet volt, melléklem, hogy nem politizálok. Egyszerűen és nagyszerűen megoldották a kérdést, fennakadás egyáltalán nem volt! Azt gondolom, hogy ez egy komoly plusz bevételt fog generálni, hiszen nagy forgalmú tranzitforgalom halad át napi szinten Magyarországon. A heti para remélhetőleg lecsengett, és következő héten mehetünk felfelé, és bízom benne, hogy jó hosszú ideig, csak a stoppokat kell feljebb állítani! Hajrá MOL!
Törölt felhasználó2022. 05. 28. 09:20
Kannákba is csak piaci áron lehet tankolni, mindenkinek!
Titokban, legbelül már csak nagyon kevés olyan EU politikus lehet, akiknek nincs tele a hócipője ezzel az arrogáns, undorító ukrán viselkedéssel. Nem kérnek, de követelnek. Megköszönni csak a látszat kedvéért bármit is, nagy ritkán. Kioktatni mindenkit, megszégyeníteni ország-világ előtt, (pl. a német kancellár lemájashurkázása). Kontraproduktív lesz ez a fajta hozzáállás hamarosan.
Kiváncsian várom, hogy brüsszel ki áll e a tágállamát ért fenyegetéssel szemben.Mellette azért is, hogy a hatodik szankciós csomag elfogadásával kapcsolódóan egy unión kivüli tagállam amelyért éppen a diplomáciai tárgyalások folynak, megfenyegeti ez az ország, nevezetesen ukrajna magyarországot, hogy önbíráskodó jelleggel majd ő megoldja ezt a szankciós helyzetet, és kárt tesz a barátság olajvezetékben, aláásva ezzel mindent.Brüsszelnek le kell állítania ukrajnát is!
De ez is milyen eljárás, hogy brüsszel semmit nem reagál az ilyen unión kivüli tagország nyilt fenyegetésével szemben egy uniós tagállamának a védelmében.Felháboritó hogy ukrajna mit nem enged meg magának,és ez a háborús konfliktus oroszországgal sem jogosítja őt fel, hogy bűnöző modjára fenyegesse, és zsarólja magyarországot a barátság kőolaj vezeték szó szerinti megsemmisítésével.
Az is elég furcsa volt, hogy amikor mindenhol maszkot hordtak a vírus miatt az emberek, a kaszinókban nem kellett. Hallottam egy ott dolgozó biztonsági őrről (talán a Ferenciek terén?), a Korona vírus vitte el. Lehet, valamelyik vendég fertőzte meg
Jellemtelen majdnem mind... Nagy Márton - téma volt Gulyás Gergely - jól fésült szócső Kocsis Máté - nyers, erőszakos, náci alkat Lázár - talán őt tartom valamire Rogán - hagyjuk Novák Katalin - szerintem náci, ahogy az idén váratlanul elhunyt DKs aktivista, Homonnay Gergely mondta Varga Judit - a Pegasus ügyben finoman szólva benne volt. Ennek ellenére miniszter maradt Navracsics Tibor : tudom, nagyon okos, ember emlékezet óta Brüsszelben van, de tulajdonképpen mit csinál ? Szavazni mindenki tud Matolcsy György - feltámadt benne valami, de kb 10 évet késett vele Varga Mihaly - Korábban okosnak hittem, de most már demagognak tartom, nem igazak a statisztikák amit mond (pl. infláció, munka nélküliseg). Illetve szerintem nem ért annyira a gazdasághoz, mint egyesek hiszik Németh Szilárd - hagyjuk, ismerjük Semjén Zsolt : közé nincs a kereszténységhez Ezeknel sokkal jobban emberek voltak az ellenzéki oldalon. Elég furcsa, hogy megse nyert az ellenzék. Pl. Vadai, Hadházy, Róna Péter, Mesterházy Attila, Steinmetz Ádám, stb. jobbak, mint a fentiek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.