például így hullik a "FIDESZES faszok ölébe" . Ez közel két éves cikk, de gondolom most sem megy rosszabbul a neres lovagok sorsa. 32,7 mrd bevétel kb egyharmada 11,7 mrd Ft osztalék. Na ezeket miért nem extraadóztatják már meg? Hiszen ez az extraprofiton is túlmutat már, inkább hyperprofitnak lehetne aposztrofálni. Gondolom a bevétel 2/3-ának jelentős részét meg leköltségelték, de azt is gondolom, hogy ezt senki sem ellenőrzi. https://24.hu/fn/gazdasag/2020/09/30/rekord-profitot-hoztak-a-nehai-andy-vajna-kaszinoi-amelyek-mar-uj-tulajdonosoknak-fialnak/
Igazatok van, sőt!!! De vegyétek észre a politikai szlogenek és a szakmai dolgok közti különbséget, az előbbivel én itt nem tudok mit kezdeni, És van az a szint amikor minden érv hiábavaló!!!
-Konfliktusoktól, brutalitástól tartanak a kis benzinkutasok.
A rendelet értelmében nem magyar
gépjárműveket kizárólag nagyteljesítményű oszlopon lehet kiszolgálni,
ami a gyakorlatban személyautókra lehetetlen.A rendelet 3 napot
biztosít a technikai akadályok legyőzésére, ami a kasszarendszerek
átállíthatóságának bonyolultsága miatt nem betartható. A rendeletnek
megfelelő kasszarendszer nélkül a működés szintén lehetetlen. A rendelet
alapján a benzinkutas kénytelen diszkriminálni külföldieket, ezzel
perelhetővé válik az Európai Uniós jog alapján - véli a szervezet. https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/benzinkut-tankolas-hatosagi-ar-verekedes-brutalitas.753217.html
Záró sztem 2550 felett lesz. Aki akart egész nap vehetett volna ennél olcsóbban, gondolom amcsikra vártak hogy öntik, de négy után is volt sokáig olcsóbb. Hétfőn lehet pattanunk.
Szerintem ez a külföldiek emelt áron vásárolhatnak, elfogja hozni azt a helyzetet, hogy megtobb kis benzinkút be fog zárni. Nem nehéz logikazni, hogy ebből csak előnyt fog tudni kovácsolni a MOL! MOL nincs olyan helyzetben, ha meg külön szektor is, mint az OTP! Miért? Mert bankszektorban ott a "szuperbank"...és még jópár baromi erős bank...nagy külföldi tőkével! MOL esetében egyértelmű számomra, hogy polpozicióban van a többi nagyobb társasággal szemben!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.